Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, meddig fogjátok...

Tiszások, meddig fogjátok ugyanúgy elbagatelizálni a titeket ért kritikákat, mint, ahogy a fidesz tette, hogy fizetett propaganda, amikor sorra zárják be őket? Mikor fogjátok beismerni, hogy vége van?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 17. 09:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Miféle kritikákat bagatellizálunk el? A Tiszát ért kritikák bagatellek.

Minek van vége, kicsi?

máj. 17. 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Jó vergődést! 😎
máj. 17. 09:28
 3/13 A kérdező kommentje:

A fizetett propagandának van vége, kicsi.

És, ha bagatelizálod a kritikákat, te magad is fideszessé válsz, ők sem foglalkoztak velük, bele is buktak.

máj. 17. 09:30
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a kérdést. A győri propi lap mögül kiszállt a fidesz, mert rájött, hogy saját zsebből már nem olyan vicces fizetni. Ez történt. Nem tudom, hogy mit szeretnél a hírből kihozni.
máj. 17. 09:30
 5/13 A kérdező kommentje:

Zár be minden, mindenhonnan küldik el az embereket. Eddig azzal dobtátok le magatokról a titeket ért kritikákat, hogy fizetett propaganda kérdések (bár akkor sem értem, hogy miért nem lehet rájuk válaszolni, vagy foglalkozni velük), most ennek, igazoltan vége lesz.

A fidesz azzal küldte el az őket ért kritikusokat, hogy külföldről fizetett ügynökök, meg mit tudom én, milyen baromságokkal és nem válaszoltak a kérdésekre.

Azt akarom kihozni ebből a hirből, hogy innentől nem lehet levakarni a kritikákat annyival, hogy propaganda, mert megszűnt a propaganda.

máj. 17. 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szűnik meg a propi, csak racionalizálják. Eddig korlátlan pénzből mindenhonnan fröcsögtek. Most az erőforrásokat egy-két helyre fogják összpontosítani és onnan fognak támadni. Amúgy normális kérdés elől eddig sem menekült el a Tisza. Viszont a sok ezredik ugyanolyan hazugságra és rágalomra már idővel unalmas volt válaszolni. Ezért kaptak olyan válaszokat, hogy további jó vergődést meg ilyenek.
máj. 17. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Propaganda továbbra is van, legfeljebb mérséklődött, mert nem dől a TV-ből, plakátokról, de a fideszes féreg-propagandisták továbbra is tevékenykednek, legfeljebb nem annyi csatornán.

máj. 17. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
További jó vergődést. ;)
máj. 17. 10:50
 9/13 A kérdező kommentje:
máj. 17. 10:54
 10/13 Atis26 ***** válasza:
100%

A kérdező vagy szándékosan tetteti magát vagy tényleg nem érti. Nem vagyok benne biztos, ezért válaszolok:

A NER alatt bezárt újságokat a NER zárta be. A most leépülő médiahálózatot nem vette meg a Tiszához köthető állami cég, maguktól húzzák le a rolót.

máj. 17. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Fidesz még mindig tolja a propagandát?

Felfigyeltem rá, hogy a Facebook többször is olyan posztot dob be, ami azzal kezdődik, hogy "Én nem vagyok Sulyok Tamás mellett, de..." vagy "Nem vagyok a Fideszhez közel álló" vagy "Én csak egy állampolgár vagyok" és hasonló bevezető szövegek, ami arra megy rá, hogy...

A fidesz propagandája eloszlik a rokonaitok fejéből?

Sziasztok! Azzal kezdeném, hogy bár vannak azért kétségeim Magyar Péter felé és a tiszapárt felé de én örültem a győzelmüknek. Középkorú rokonom aki a negyvenes évei végén jár erősen megfertőzte a fidesz propaganda és a választások előtt mást se hallgattam, csak azt,...

A fideszesek hazudnak a migrációs paktumról?

A migrációs paktum három lehetőséget teremt annak érdekében, hogy a migrációval erősen sújtott országok terheit csökkentsét: - migránsok befogadása - pénzzel való segítség - eszközökkel, felszerelésekkel, emberekkel való segítség Ezek közül egyet kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!