Lesz ma live a varsói magyar nagykövetségről? Ledarált pendrive-ok a pincében, Putyin festmény a falakon?

válasza:

válasza:“ Remélem lesz élő az utazásról is, hogy mindenki lássa nem csak helikopterrel lehet menni.”
Igen és “véletlenül” a bécsi reptéren majd vagyonmenekítő NER-esekbe is bele futnak, akik Louis Vuitton bőröndben csempészik Dubajba a herendi porcelánokat.

válasza:

válasza:És kint van. Többször kellett megnéznem, hogy elhiggyem így is lehet. Így kell ezt csinálni! A végén elsírtam magamat amikor búcsúztak, annyira jó volt hallani a many friends mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
"Nem tudom kinek fejében született meg a gondolat, hogy a Sándor-palota faláról nagyon hiányzik egy Rippl-Rónai festmény. De ha jogszerű is, egy olyan ember részéről, akinek a családja erősen érintett volt zsidó vagyonok rekvirálásában eléggé megkérdőjelezhető,...
Mert ugye ő és a 40,000 békemenetes nyugdíjas menti meg a magyarságot az atomháborútól.
Keresek egy festményt, ami egy a 40-es években működő pesti vendéglőben volt. Nem találtam semmit róla, hogy hova kerülhetett, az egykori tulajnak felkutattam élő rokonait, de kapcsolatba még nem tudtam velük lépni. Jellemző volt, hogy egy államosított vendéglő...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!