Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miértinkábbnyugdíjas szavazni...

Miértinkábbnyugdíjas szavazni vannak Orbánnak? Szinte a fidesz tábor80%a ebből áll

Figyelt kérdés
máj. 19. 07:04
1 2
 1/12 Dongaben ***** válasza:
100%
Ezt kínaiból fordította az AI?
máj. 19. 07:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tolmácsot...tolmácsot!
máj. 19. 07:25
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Mert ők jobban fogékonyak a pártja üzeneteire, és jobban nézik a közmédiát.
máj. 19. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Tőlük nem lopták el a magánnyugdíj megtakarításukat hanem még 14. havít is kaptak.
máj. 19. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Az egy dolog, hogy, hogy lett javitva utólagosan a kérdés, de, hogy ennek ellenére sem sikerült normálisan megfogalmazni és kiirni, további kérdéseket vet fel.
máj. 19. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
A nyugdíjasokat maffia-szerűen tartották sakkban azáltal, hogy a létminimum alatti nyugdíjösszeget kaptak és elhitették velük, hogy ha elmennek szavazni meg részt vesznek a párt eseményeken (lásd buszoztatás), akkor nyugdíjreform lesz és dőlni fog a lé rájuk.
máj. 19. 07:48
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Könnyebb őket besz...aratni.

Volt aki öngyilkos lett, mert vesztett a fidesz, és jön a háború...

máj. 19. 07:52
 8/12 anonim ***** válasza:

A 65 év felettiek, a Fidesz támogatóinak jelenleg kb. a 45 százalékát teszik ki.

A 65 év felettiek 10-15%-a szavazott a Tiszára. Ennyien vannak kimondottan alacsony, kb. 120-150 ezer forint alatti nyugdíjon is, nem tudom van-e összefüggés... :) (ezt a 6-os válaszolónak)

Én is úgy érzékeltem, hogy ebben a 16 évben a Fidesz nem figyelt oda kellőképpen a fiatalokra. Lehet érvelni amellett, hogy igen, lehet az adómentességgel, a 25 év alatti utazási kedvezménnyel, a pályakezdéshez nyújtott kölcsönnel stb. de összességében mégis azt kell mondjam, hogy nem igazán rezonáltak a fiatalokkal. Ugyanakkor azzal nem kérkednék, hogy egy választást (és ez a korukból adódó, így nem hiba!!!) a tapasztalatlanokkal nyerek meg. Még akkor sem, ha meg a túloldalt azzal buktak, hogy nem figyeltek erre a korosztályra kellőképpen, ami pedig nyilvánvaló kormányzási hiba.

máj. 19. 08:12
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Nyugdíjasok függésben tartása:

nyugdíjreformokkal

karkötővel együtt járó e-mail címre házhoz menő propaganda

Mi Duna stb TV2 nonstop propaganda

háborúval fenyegetés ők már átestek a háborún vagy éltek utána

dolgozók:

szüljél 3 gyereket és adómentes vagy nem érdekel utána miből tartod el őket mert nem vesznek fel sehova

normális munka nincs mert az ország összeszerelő üzem lett gyárak 3 műszak családbarát csak névleg

fizetések alacsonyan tartása esélytelenség

nem tud elmenni nyaralni se mert nincs miből amikor a napi szintű megélhetés is kaszkadőrmutatvány minden hónapban. Félretenni nem tudsz ha beesik valami váratlan hitelfelvételbe kényszerítés.

Saját lakásra való esély elvétele kivéve öröklés. Összespórolhatatlan a fizetésből egy lakásra.

Kutyaház méretű ingatlanok 80-90 millió és afelett életre eladósodás

Ennek a rétegnek is a függésben tartása azzal hogy kapsz ilyen - olyan kedvezményt de!!! csak amíg mi vagyunk hatalmon.

máj. 19. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert ők az egyetlen olyan réteg az országban akinek van esze.
máj. 19. 09:56
1 2

További kérdések:

Hogyhogy jóval centristább ma már a Gemini politikai téren, mint régebben volt az AI?

Tudom: sok szabadidőm van, de erre nagyon kíváncsi voltam. Régebben is kitöltettem és mások is kitöltették a ChatGPT-vel, meg a Geminivel is azt a politikai értékrendtesztet, amit én eddig a legtisztábbnak, legpontosabbnak találtam, meg most is - miután a ChatGPT és a...

A Tisza kormány visszahozza a fidesz által a Wizz Air kedvéért beszántott MALÉV-et?

A fidesz a MALÉV bezárásánál is pénzért elárulta a hazát és egy külföldi főleg angol mágnás befektetői csoport tovább gazdagodása érdekében olyan helyzetbe hozta a MALÉV-et amiért azt végül az EU jogszabályok megsértése miatt be kellett zárni. Ezután hazaáruló módon...

Egyértelműen a populista jobboldalnak köszönhető, hogy az emberek rettegnek a migránsoktól, holott semmi probléma nincs velük? Baj, ha szerintem nem kell?

Én keresztény vagyok, szerintem a felebaráti szeretet megnyilvánulása, ha befogadnánk valamennyi menekültet mi is. Megmondta rengeteg független szociológus egyértelműen, hogy ezeknek az embereknek nincs terrorista háttere, a túlnyomó többségük menekül a háború, a...

Miért nem lépett vissza a DK és a MKKP?

A TISZA javára szólt a mondás, de valójában Magyarország és a magyar emberek érdekében. Most hősök lehetnének és nekik is ünnep lehetett volna április 12.

Orbán mit akar a riogatással elérni?

Nemrégiben még a migránsokkal riogatott. Besült vele, senki nem hitte el. Most elővette a bünőzős kártyát: Bige Lászlót köztörvényes bűnözőnek nevezte, holott 2024-ben minden vádpont alól felmentették. Első fokon és másodfokon is! Ezek után leközölni, hogy a Tiszát...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!