Havasi Bertalan lett az ellenzék Pankotai Lilije?

válasza:Nem gondolom, DE itt már többször leírtam, hogy Magyar Péter egy szerepet játszik, amivel együtt jár az undorító stílus, a hergelés, lenézés arrogancia...
Át ilyen emberekkel egy módon tudsz " bánni", ha valamilyen szinten ( vagy teljesen) ugyanolyan stílusban kezdesz kommunikálni vele szemben.
Egyből kiesik a szerepéből és lefagy. A videó is pont megmutatta, hirtelen nem tudott mit kezdeni a helyzettel....
Minden ellenzéki politikusnak kifejezetten ajánlom, hogy innentől CSAK és kizárólag így kommunikáljanak Magyar Péterrel!
Pl megdöbbentő volt a közvetített átadás átvétel, NOS, ott is egyetlen (!!) módszer működött volna a fidesz részéről, nem csendben hallgatni, anik az ellenfél kéjes vigyorral aláz!
Azt kellett volna mondani: kedves miniszterelnök úr, ha ebben a stílusban folytatja, mi most innen felállunk és akkor leszünk hajlandóak ezt a munkát folytatni, ha erőt vesz magán és normális hangnemben képes ezt végigcsinálni. Amikor eljutott idáig jelezze, és jövünk."
Én felálltam volna és otthagytam volna, hogy na miniszterelnök úr, akkor tessék egyedül megoldani, ehhez nem asszisztálunk!

válasza:1.
Lenézés?
Ki is poloskázta le a fél országot? Xd

válasza:

válasza:

válasza:4# pontosan, az árkokat itt egyértelműen magyar Péter ássa mélyebbre és a Tisza szektások még élvezik is....
Csak nézzük vissza az utóbbi hónapokban, milyen kommentek vannak az ő részükről..pl Orbán Viktorról!

válasza:Nekem meg csak simán öröm nézni, hogy a cinikus, nagyképű, arrogáns fideszes politikusmajmom, hatalmas szenvedések közepette, teljes erővel ütik a tamtamot, hogy most nekik milyen rossz.
16 évig loptak, csaltak, hazudtak, gyűlölködtek, uszítottak, lényeges dolgokat titkoltak el, szétrabolták az országot, és kis híján oda is dobták a ruszkiknak. Abszolút megérdemlik, amit kapnak.

válasza:4 Tufa emberek mindenhol vannak, es felulreprezentaltak a kommentelesben foleg facebookon meg a hasonlo helyeken.
Azt osszehasonlitani hogy mit mond a miniszterelnok nyilvanos beszedben es mit irklanak random idiotak, semmi ertelme. Orbant nem menti fel a random idiotak hozongese.

válasza:További kérdések:
Tudom: sok szabadidőm van, de erre nagyon kíváncsi voltam. Régebben is kitöltettem és mások is kitöltették a ChatGPT-vel, meg a Geminivel is azt a politikai értékrendtesztet, amit én eddig a legtisztábbnak, legpontosabbnak találtam, meg most is - miután a ChatGPT és a...
A fidesz a MALÉV bezárásánál is pénzért elárulta a hazát és egy külföldi főleg angol mágnás befektetői csoport tovább gazdagodása érdekében olyan helyzetbe hozta a MALÉV-et amiért azt végül az EU jogszabályok megsértése miatt be kellett zárni. Ezután hazaáruló módon...
Én keresztény vagyok, szerintem a felebaráti szeretet megnyilvánulása, ha befogadnánk valamennyi menekültet mi is. Megmondta rengeteg független szociológus egyértelműen, hogy ezeknek az embereknek nincs terrorista háttere, a túlnyomó többségük menekül a háború, a...
A TISZA javára szólt a mondás, de valójában Magyarország és a magyar emberek érdekében. Most hősök lehetnének és nekik is ünnep lehetett volna április 12.
Nemrégiben még a migránsokkal riogatott. Besült vele, senki nem hitte el. Most elővette a bünőzős kártyát: Bige Lászlót köztörvényes bűnözőnek nevezte, holott 2024-ben minden vádpont alól felmentették. Első fokon és másodfokon is! Ezek után leközölni, hogy a Tiszát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!