A Polgármesterek fizetését, nem kellene korlátozni egy átlagember (melós) szintjére?

válasza:

válasza:Peitke, jobboldali létére, a népszerűség-hajhászás közben kissé irányt tévesztett!
Kőkemény, szélsőbalos eszközökkel él! És ez nagyot fog visszaütni.

válasza:

válasza:

válasza:#5-nek:
Én pontosan tudom az nick-nevem jelentését, az a személyiségemet jellemzi.
És Petike pedig jó populista módjára, népszerű intézkedésekkel próbálkozik.
Eközben pedig szépen elkanyarodott balra, nem is kicsit. Folytassuk a vagyonadóval? 🤣
A nagyobb cégek államosítása mikor követezik?

válasza:

válasza:7 - "a korrupció esélyének csökkentését is szolgálják" - micsoda ótvaros duma?!
2024-ben megduplázták a polgármesterek bérét - szerinted visszaesett a korrupciójuk? NEM!!! Többet, jobban dolgoznak azóta? NEM!
Aki korrupt, az mindig korrupt lesz! Aki becsületes és lokálpatrióta, az meg tiszta szívvel szolgálja a polgárait! Ha pl. Algyő polgármestere nem tudna megélni közel 900 ezerből, akkor menjen oda, ahol többet fizetnek...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még januárban kerestem meg,egy problémás gyermekveszélyeztetési üggyel a területi jelöltet,aki akkor ígéretet arra,hogy amint megnyeri a választást első dolga lesz,hogy segít intézkedni. Megnyerte,írtam neki április végén a fejleményekkel,hatósági iratokkal,de semmi reakció..
Mikor fordult a többség számára a kocka, a fidesz megítélése?
Nem lehet olcsó mulatság egy olyan esztergát megvenni, fenntartani. De ilyenkor elfog egy rossz érzés, hogy gazdagnak tényleg születni kell. Helyszín: Gyöngyös, autóbuszállomás környéke, 24-es út. Az úton a színes csillogó hangoskodó pöffeszkedõ pesti motorosok...
Tényleg annyira zavaró, ha akár 3+ ugyanolyan plakát van egymás mellett? Miért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!