Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ideje lenne megrendezni egy...

MTamas2 kérdése:

Ideje lenne megrendezni egy Békemenetet, nemde?

Figyelt kérdés
Most meg lehetne mutatni hogy buszoztatás nélkül mire képesek....

jún. 3. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
A székelyeknek már nem tudnak közpénzből buszokat rendelni, meg szalámit adni, így nehéz lesz:(((
jún. 3. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egy Nemzeti (Gyász) Menetet...🤔🤔🤔
jún. 3. 13:57
 3/7 Dzsonszi ***** válasza:
50%
Remélem hogy megrendezik, kíváncsi vagyok propaganda meg buszoztatás nélkül mennyien mennek el
jún. 3. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Ne aggódj, 50 én összedobjuk a busz árát...

Spoiler, eddig is ezt csináltuk 🤔🤔

jún. 3. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Igen, minden héten kellene egy békemenet.

A béke jó, sétálgatni még jobb. Én magamban is szoktam békésen sétálni az utcán.

jún. 4. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

Annyi szükség van békemenetre, mint üvegesnek a hanyatt-esésre!

Egy másfél hónappal a választások után kevés értelmetlenebb dolog lehet egy fidkányos békemenetnél! Később meg még ennyi sem:DDD

jún. 4. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Bayer Zsolt egy hős.
jún. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Jó ötlet lenne március 15-én megrendezni a Pride-ot ?

Mert akkor annyi egyébb rendezvény van mindenki az utcán van, vonul valahová, hogy nem tudnák betíltani, mert akkor minden mást is betíltanának.

A Fidesz hol meri majd megrendezni március 15-ikét, ahol nem lesz feltűnő a hívőik csekély létszáma a Tiszához képest?

A Tisza rendezvényre egy nap alatt eddig közel 5 ezren jelezték, hogy ott lesznek, 11 ezren, hogy érdekli őket. Ezek a számok a Kossuth téren tavaly több százezer jelenlévőt jelentettek. A fideszesek ekkor már a Kossuth tér helyett a Margit szigetre menekültek, ahol a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!