Ideje lenne megrendezni egy Békemenetet, nemde?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ne aggódj, 50 én összedobjuk a busz árát...
Spoiler, eddig is ezt csináltuk 🤔🤔

válasza:Igen, minden héten kellene egy békemenet.
A béke jó, sétálgatni még jobb. Én magamban is szoktam békésen sétálni az utcán.

válasza:Annyi szükség van békemenetre, mint üvegesnek a hanyatt-esésre!
Egy másfél hónappal a választások után kevés értelmetlenebb dolog lehet egy fidkányos békemenetnél! Később meg még ennyi sem:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Nekem elegem van már abból, hogy a városomat lehúzza az ország keleti, proli része!
És, egyébként a Pride legfőbb ellenzőit sikerült végül szabadságukban korlátozni?
Mert akkor annyi egyébb rendezvény van mindenki az utcán van, vonul valahová, hogy nem tudnák betíltani, mert akkor minden mást is betíltanának.
A Tisza rendezvényre egy nap alatt eddig közel 5 ezren jelezték, hogy ott lesznek, 11 ezren, hogy érdekli őket. Ezek a számok a Kossuth téren tavaly több százezer jelenlévőt jelentettek. A fideszesek ekkor már a Kossuth tér helyett a Margit szigetre menekültek, ahol a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!