Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg fogja ezt tenni Magyar...

Meg fogja ezt tenni Magyar Péter kormánya? Ha nem, annak milyen oka(i) lehet(nek)?

jún. 3. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
60%
Nem fogja megtenni, az tuti. Mivel magántulajdon.
jún. 3. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Miert nem alszol széptestvérem?

F28 Kort meg nemet hagyjál azér

Magyar Péter vándorlása lehet, hogy történelmi jelentőségű lesz? Lehet, hogy Nicusor Dan román elnök is elmegy holnap Nagyváradra?

Ez volt a legszebb Magyar Vándor, amit életemben láttam! Csodálatos volt: békés, mosolygós, optimista! Köszönöm hogy láthattam, egy picit részese lehettem!

Mit 'lehet tudni'?

Megtette Magyar Péter a feljelentést (a mai napon) V. Evelin ellen?

Ungár Péter visszahozza az LMP-ét a 26os választásokra?

Nagyon úgy tűnik, és logikus döntés lenne, hogy augusztusban átveszi a társelnöki posztot az LMP-ben. Képes lesz egy mérhető pártot csinálnia az LMP-ből?

Miért vette el a Jobbik programját az Lmp?

Egy nem a hazánkban felnőtt ember (lehet nem is magyar), Róna Péter kezdeményezett aláírás gyűjtést az új szdsz párt nevében. Szerintetek nem visszataszító, hogy az Lmp ennyire nekiállt a választások előtt a devizahiteleknek? Ennyire rezeghet a léc....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!