Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható ellenzéki megmozdulás...

Várható ellenzéki megmozdulás az új szerelvények ellen?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 3. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Őőőőő miért is? Talán vasútfobok?
jún. 3. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Részemről várható.
jún. 3. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Te várjunk, nem úgy volt 2025.08.05 én, hogy "ugyan már, aki a fővárosi közgyűlésben vitézkedik a fidesz oldalán, és az Orbán kormány államtitkára volt, az esetében KIZÁRT, hogy egy Tisza kormány tagja lehessen!! "- mondta doktor miniszterelnök úr...

Akkor nem értem!

jún. 3. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki, hogy nem az otthoni modellgyűjteményét állítja forgalomba a vonalakon.
jún. 3. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy megagigantikus magyar szerelvények legyenek.
jún. 3. 18:02
 6/7 Arrogáns ***** válasza:

Értem.

Tehát 2029-től, emeletes szuper-vonatok fognak 50-el cammogni a roncs vonalakon.

Értelmes.

jún. 3. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Redditen jobb kerdesek vannak
jún. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Lesz Mi hazánk megmozdulás a "leszlovákozott" ffelvideki honfitársaink miatt?

Vagy ebben a kérdésben a Mi Hazánk az anyapártját a Fideszt támogatja?

Magyar Péternek mi baja van a budapesti ellenzékkel, hogy rendszeresen magára hagyja őket? Büdös neki Budapest, hogy még emlitésre sem méltatja a...

Csak félfüllel figyeltem a tegnapi Juhi elleni kiállást, de én senkitől sem hallottam elhangzani az ő nevét, vagy a Tiszát, de Magyar Pétertől sem hallottam erről egy szót sem. Két külön egység?

Mire számítasz a 2026-os választások után? Lesznek zavargások, megmozdulások?

Vagy mindenki csendben, békésen elfogadja az eredményt?

A nagyon független Telex, HVG, 444, 24.hu miért nem szentel egy cikket sem annak, hogy vidéken mekkora megmozdulás van?

Egy átlag szerdai koradélután többezer ember várta Magyar Pétert Kecskeméten. Bezzeg a tegnapi belpesti tüntetésről ahol kb ugyanannyian voltak mint maKecskeméten volt vagy 10 cikk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!