Már új vonatokat vesznek, új Hév szerelvényeket, az utakkal mikor fog már végre foglalkozni valaki?

válasza:Én sem értem.
Megint csak Budapestre megy az összes pénz.
A HÉV szerelvények régiek, de sokkal jobb állapotúak, mint a MÁV lerohadó 60 éves kocsijai.

válasza:#1: Nem jobbak, mindkettőt használom rendszeresen és mindkettőre ráfér a csere. A vonatok cseréje is be lett már jelentve:

válasza:Napi tíz autó?
Kátyú kátyú hátán.

válasza:3.
Az autósok több adót fizetbe be, mint a buszozgatok.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt még azt mondta, hogy huss a pénznek
2025 van, ezeknek a szerelvényeknek már rég nem kellene forgalomban közlekedniük. 15 éve van fidesz (rém) uralom, mi akadályozta meg a 2/3-os többségi kormányzatot abban, hogy az országot olyan szintre hozza fel, hogy normális modern HÉV szerelvényeket tudjon beszerezni?
Saját szememmel láttam, hogy szedi össze a tag mávos ruhában.
Budapesten ugye zömmel orosz metrószerelvények vannak, mert azért is Putyintól kellett vennünk mert ki mástól? Éljen a keleti nyitás. És meg lehet rajta dögleni, mert nincs klíma, csak rongyos ventilátorokkal szúrták ki a szemünket ami fenét sem ér. Szerintetek...
Nagyon rossz fullasztó hőségben utazni a 3as metrón.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!