Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eltörli a Tisza az online...

Eltörli a Tisza az online szólásszabadságot korlátozó törvényt amely tiltja közszereplők testi épsége kapcsán megosztott rossz kívánságokat?

Figyelt kérdés
jún. 4. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Tanárként egyetemi professzorként az kell mondanom ezzel teljesen egyetértek. A Tiszával mindig.
jún. 4. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
De jó, akkor tanárként egyetemi professzorként nekem is azt kell mondanom, hogy száradjon le a Magyar Péter p@cse.
jún. 4. 17:26
 3/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
A paraszt vakul, miküzben minden lépésükkel a fideszt másolják, és ültetik a saját embereiket a fidesz-szolgák helyére.
jún. 4. 17:45
 4/10 Justinianus ***** válasza:

Nincs olyan törvény, ami "tiltja közszereplők testi épsége kapcsán megosztott rossz kívánságokat".

Ha az internetes agresszió elleni törvényre gondolsz, az nyilván megmarad, sőt, már sokkal régebben meg kellett volna alkotni.

("Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos halált okozó, vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.")

jún. 9. 18:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Amit idéztél az pont az amit én röviden összefoglaltam mert ez a funkciója valójában és szerintem rohadtul elkélne törölni vagy minimum módosítani mert az hogy én kívánok neked valamit önmagában nem több mint vélemény amely a te valós testi épségedet semmilyen formában nem befolyásolja, ellentétben azzal hogy az én szabad vélemény kinyilvánításhoz szóló jogom direktben sérül és a testi épségem is amennyiben megkapom az 1 év szabadságvesztést is.

jún. 9. 19:58
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ezzel a törvénnyel a nagyon buta embereket védik attól, hogy a valósnál is hülyébbnek tudják mutatni magukat. Mert mire mész azzal, hogy leírod, hogy megvernéd-felnégyelnéd-lefejeznéd-vascsőre húznád xy politikust? Azon kívül, hogy ország-világ elé tárod azt, hogy milyen sötét vagy, semmit sem érsz vele.
jún. 10. 18:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Pont ugyan azt mint ha kimondod a száddal, akkor csak az a kérdésem hogy azt mikor kezdjük szabadságvesztéssel bűntetni?

jún. 10. 22:34
 8/10 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Pont ugyan azt mint ha kimondod a száddal"

Tehát gyakorlatilag semmi értelme leírni. Köszönöm, én is így gondoltam.

jún. 11. 20:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Mi lenne ha nem te döntenéd el másoknak mit van vagy nincs értelme kimondaniuk?

jún. 11. 23:26
 10/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
#9: Miért? Mi az értelme annak, hogy kimondod nagy nyilvánosság előtt, hogy "dögöljön meg XY"? Értelmes ember csak kiröhög téged ezzel. Persze ha az eszetlen bunkókra akarsz hatni, rájuk biztosan tudsz ezzel. Valóban nagy nyereség. Persze nyilván a saját közegedben ez egy nyerő dolog, és te leszel a helyi Jani, ha ezt kimondod. Nos, ha így nézzük, akkor valóban van értelme. De akkor az eszetlen bunkók közé kell neked is tartoznod. Oda tartozol? Oda szeretnél tartozni?
jún. 12. 08:19

További kérdések:

Ha nincs olyan, hogy “energiajogász”, akkor Magyar Péter alma matere, a Pázmány miért oktat energiajogot? Ők is kóklerek?

Mielőtt kitalálnátok, hogy energiajog van, de energiajogász nincs, mert nincs ilyen végzettség, akkor Lattmann Tamás sem nemzetközi jogász és Karsai Dániel sem voltalkotmányjogász, mert ilyen végzettség sem létezik.

A tiszások Magyar Péter nyilatkozatai ellenére is utálják az erdélyi magyarokat?

Sokszor látom itt az oldalon is, hogy rosszat kívánnak nekik, ami szomorú, mert Magyar Péter is azt mondta spongyát kéne dobni a múltra. Ő is azt mondta Simion-t támogatni nem volt oké, azért indult el Nagyváradra, ehhez képest meg azt írják ő kellene nekik,...

Magyar Péter miniszterelnök helikopterezése jó helikopterezés, Orbán helikopterezése rossz helikopterezés? Mindkettő közpénzből történt és az...

Magyar Péter katonai helikopterről mutatta meg rajongóinak a Duna sok helyen kiszáradt medrét, s a folyó alacsony vízállását a paksi atomerőműnél. Eközben szakértőként adta elő, hogy mi a teendő, és már azt is megmutatta, hogy pontosan hol lesz majd a fenékküszöb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!