Eltörli a Tisza az online szólásszabadságot korlátozó törvényt amely tiltja közszereplők testi épsége kapcsán megosztott rossz kívánságokat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nincs olyan törvény, ami "tiltja közszereplők testi épsége kapcsán megosztott rossz kívánságokat".
Ha az internetes agresszió elleni törvényre gondolsz, az nyilván megmarad, sőt, már sokkal régebben meg kellett volna alkotni.
("Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos halált okozó, vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.")
Amit idéztél az pont az amit én röviden összefoglaltam mert ez a funkciója valójában és szerintem rohadtul elkélne törölni vagy minimum módosítani mert az hogy én kívánok neked valamit önmagában nem több mint vélemény amely a te valós testi épségedet semmilyen formában nem befolyásolja, ellentétben azzal hogy az én szabad vélemény kinyilvánításhoz szóló jogom direktben sérül és a testi épségem is amennyiben megkapom az 1 év szabadságvesztést is.

válasza:#6
Pont ugyan azt mint ha kimondod a száddal, akkor csak az a kérdésem hogy azt mikor kezdjük szabadságvesztéssel bűntetni?

válasza:"Pont ugyan azt mint ha kimondod a száddal"
Tehát gyakorlatilag semmi értelme leírni. Köszönöm, én is így gondoltam.
Mi lenne ha nem te döntenéd el másoknak mit van vagy nincs értelme kimondaniuk?

válasza:További kérdések:
Mielőtt kitalálnátok, hogy energiajog van, de energiajogász nincs, mert nincs ilyen végzettség, akkor Lattmann Tamás sem nemzetközi jogász és Karsai Dániel sem voltalkotmányjogász, mert ilyen végzettség sem létezik.
Sokszor látom itt az oldalon is, hogy rosszat kívánnak nekik, ami szomorú, mert Magyar Péter is azt mondta spongyát kéne dobni a múltra. Ő is azt mondta Simion-t támogatni nem volt oké, azért indult el Nagyváradra, ehhez képest meg azt írják ő kellene nekik,...
Magyar Péter katonai helikopterről mutatta meg rajongóinak a Duna sok helyen kiszáradt medrét, s a folyó alacsony vízállását a paksi atomerőműnél. Eközben szakértőként adta elő, hogy mi a teendő, és már azt is megmutatta, hogy pontosan hol lesz majd a fenékküszöb....
Megszavazták a nyakunkra a tiszát, aztán mégse kérnek belőle??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!