Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a fideszes-m...

Mit szóltok ehhez a fideszes-mihazánkos vergődéshez? A miniszterelnök ismét jól kezelte ezt a csőcseléket?

Figyelt kérdés
Link: [link]

jún. 5. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Toroczkai iszonyatos öngólt lőtt azzal, hogy felszólalt ezen a horda-gyűlésen! De hát összenő ami összetartozik: Orbán seggéből képtelen kimászni Lacika baba...
jún. 5. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg maga Toroczkai szervezte oda a szektáját. Úgy néz ki Magyar Péter túl elhamarkodottan adta neki a vizsgálóbizottság vezetését. Majd pont ez fog a fidesz ellen kivizsgálni bármit is.
jún. 5. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hiba volt nekiadni, remélem nem azért tette mert maga sem akar ezügyben semmit tenni, így meg lesz kire fogni hogy nem lett semmi téve..
jún. 5. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

MP szerintem korrekten kezelte az egészet.

Maga a tüntetés pedig...

Elkeserítő...

Sajnálom őket, hogy ilyen szinten meg lettek vezetve, és olyan szintű rettegésben élnek - mert MINDEN IS ellenük van, és MINDENKI is a sátán maga, - hogy a dühükben meg gyűlöletükben észre sem veszik, hogy már saját magukat járatják le. A saját eszközük áldozatává válnak.

Holott csak annyira lenne szükségük, hogy legyen egy minimális nyitottság az újra, a másik nézőpontjának megismerésére, de nem megy nekik, mert olyan szinten az identitásuk részévé vált az adott politikai elköteleződés, az adott vélemény, és a velük elhitetett alternatív valóság, hogy szerintem kajak halálfélelmük van - hiszen ha kiderül, hogy átverték őket, akkor - úgy élik meg - ők maguk sem lesznek ugyanazok, ők is összeomlanak és a világ (a felépített alternatív valóság) is összeomlik körülöttük.

Holott ők maguk túlélnék, egy illúzió omlana csak össze, ami nekik is káros, mert folyamatos rettegésben tartja őket, és az összeomlásával csak kinyílna előttük a világ, be tudna jutni a valóság.

De még mindig van akiknek túl nehéz szembenézni azzal, hogy valami nem az, aminek hitte, és ő maga sem az akinek hitte magát.

Ahogy azt sem fogadják el ha a másik téved vagy hibázik, ugyanezt saját magukban sem bírják/bírnák elfogadni, inkább belemenekülnek egy illúzióba, mint hogy kiderüljön a számukra, hogy tévedtek. Ugyanis utóbbi esetben a saját "anyázó" ítélkezésükkel kéne szembenézni, amit addig másokra alkalmaztak.

Én azt mondom, hogy tévedni emberi dolog, hibázni emberi dolog. Ha valaki képes ezt belátni, hogy tévedett/hibázott, az NEM elítélendő, hanem annak jele, hogy megtette az első lépést a SAJÁT fejlődése érdekében.

A bajok mindig ott vannak ahol nincs fejlődés, még az esélyét sem adja meg magának, mert "mindig igaza van", "őt nem lehet átverni", vagy amikor megy a sunyítás, meg az önmentegetés, és betonfideszes szavazó évek után próbálja beadni, hogy "ő mindig is tiszás volt". Holott annyi lenne az egész, hogy "elhitették velem, miattuk félelemben éltem, és rettegésemben mindenkitől tartottam, aki más véleményen volt, mert elhitették azt is, hogy ő is az ellenségem, mert pl a szomszéd tiszás manyi néni ránk szabadítja a migránsokat".

Ha meg esetleg annyira a patás ördögöt akarja látni mindenben, érdemes figyelnie arra, hogy az ellene való küzdelemben mivé válik, milyen emberré...

Ha tényleg magával a patás ördöggel lenne dolga, habzó szájjal a másik halálát meg kivégzését kívánva akarja felülmúlni?

A gonoszságot gonoszsággal nem lehet legyőzni. A gonoszságot jósággal, őszinteséggel, tisztelettel, emberséggel, szeretettel lehet legyőzni.

Ez az, amit 3 millió magyar ember megélt, megtapasztalt, és megtanult áprilisban.

Vannak akik még nem tanulták meg...

jún. 6. 02:27
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

4 vagyok

Annak pedig, aki bármilyen szempontból is asszisztál ehhez a megvezetéshez és a végre valahára megbukott fidesz kollektív pszichózisának megtartásához, az a közélettől, és a médiában való bármilyen munkától, akár szerepléstől legyen eltiltva. Következménye legyen.

jún. 6. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Ha Deutsch Tamás vagy Gulyás Gergely vezeti az ellenzéket, most ők lennének a miniszterelnökök?

Elgondolkodtatok már azon, hogy mi történt volna, ha a történelem kereke egy kicsit másképp fordul? Az, hogy Magyarországra költözött Brüsszelből kilenc év után Magyar Péter családja, egyértelműen annak volt köszönhető, hogy Gulyás Gergely állást ajánlott Varga...

Aki csalódott - már - Magyar Péterben és a Tiszában, annak mi az oka?

Nyilván a "tiszásokat" kérdezem. Am mielőtt jönne a szokásos attak, mert érdeklődőm, sőt kérdezni megyek, amikor már minden szipiszupi, nem, nem vagyok Fideszes. A Mi Hazánkhoz közelebb állok, de azt sem érzem igazán magaménak. Tehát elkötelezett pártfétises nem vagyok.

Kövér Lászlót, miszter dOktor pRofesszor miniszterelnök 𝑸👿 orbán úR szolgáját, a Magyar Parlament bitorlóját hogyan tudná leváltani a mostani politikai hatalom?

Magyar Péternek milyen lehetőségei vannak erre, milyen megoldásokat kezdett számításba venni? Ha Sulyok Tamást le akarja cserélni, akkor nyilván Kövér László kipenderítésére is gondolnia kéne. Aki nem elvakult nyugdíjas vagy fizetett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!