Téged zavar a Tisza párti luxizás hogy Magyar Péter állítólag luxus yachton utazott a Balatonon?
Miért irigykenek Magyar Péterre hogy a Balatonon yachton utazott és a Bl döntőn a vip szektorban volt?
Mi a baj a Luxizásal?
Szerintem Magyar Péter megérdemli a luxust sőt örülök neki nagyon hogy ad magára.
De a fideszes politikusok most bele álltak a luxizásába?
Téged zavar a Tisza párto luxizás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A Fidesz szerint kit kellene, hogy zavarjon? Ez a kérdés, mert a Fidesz szimpatizánsait nem zavarta a fideszesek luxizása. Tehát akkor ez most tulajdonképpen kinek szól? Én amire nem vágyom, azt nem is tudom irigyelni. Mit csinálnék a Balatonon egy yachton? Valószínűleg ugyanazt, mint akármelyik menetrendszerinti hajón... néznék ki a fejemből. Mit csinálnék a BL döntőn a VIP páholyban? Ugyanazt, mint a lelátó többi részén, nézném a meccset.
Engem jobban zavar, ha már Magyar Péter, és ezt ne vegyétek ellene indított merényletnek, ez inkább egy példa, nem több... jobban zavar az, hogy az asszonnyal CSOK-ból újított fel nyaralót a Balatonon, és nem azért, mert ahogy érvelne a proli, hogy hát egyesek le sem jutnak a Balatonra, hanem azért, mert ahol van lóvé (márpedig van), ott mi másért, ha nem perverzióból, ha nem azért, mert "miért ne" alapon megy a trükközés. Megtudnám csinálni, volna rá pénzem, de ha nem muszáj a sajátomat költeni rá, költhetem rá másét, csak kell hozzá egy kis trükk és vehetek ki rá a közösből, akkor onnan veszek ki. Gusztustalan!
Ezt rengetegen megcsinálják, nem csak politikusok, ehhez nem kell lenned közel a tűzhöz, szó se róla, de az ilyen emberek ált. hangosan elégedetlenek, az ilyen emberek beszélnek örökösen korrupcióról, meg keresik az adójukat, hogy az hol van, hol landolt stb... ez az, ami nagyon feltud b...ni!

válasza:Nem volt semmi luxizás.
Teljesen NORMÁLIS, a legtöbb embernek még anyagilag is beleférne 1-2 nap egy ilyen kis jachton.
Hogy nem titkolja, az pedig szimpatikus. (És praktikus is, mert a hülye sajtó úgyis kinyomozná, és felfújná...)
Mindig legjobb a nyitottság, mert az legkevésbé támadható. Persze nyitott csak az lehet, aki nem lop, nem csal, nem hazudozik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#15 Bárki lehet nyitott, az is, aki lop, aki csalásból és/vagy hazugságból él. Nekik is megvan erre a lehetőség és abban egyébként egyetértek, hogy jobb a nyitottság. Nézd, hogy van az, hogy egyes bűnözőkre úgy nézünk, hogy fasza csávó? Hogy úgy nézünk olyan filmeket/sorozatokat, amiben a középpontban bűnöző vagy bűnözők vannak, hogy neki(k) drukkolunk? Mert belelátsz! Megismered a karaktert, miért csinálja, hogyan csinálja, stb. stb. semmi több, mint az, hogy kvázi az eljátszott karakter (legyen létező vagy sem), "nyitott" előtted.
#18 Most ez nem tudom, hogy szarkazmus-e... ha nem, akkor a vitorlázás meg a yactozás azért nem ugyanaz. Ennél a yachtnál 150 ezertől indul a bérlés, 2 órára. Egy napra legalább 300-400 ezer forint. Maradjunk annyiban, hogy azért erre befizetni azok közül nem tud mindenki, aki a Balatonon tölt pár napot, esetleg 1-2 hetet nyáron. Ne essünk túlzásokba. Ha leszögezzük azt, hogy ezt bárki nem és azt is, hogy ez messze van attól a luxizástól, amit megengedtek maguknak egyes fideszes politikusok és esetleg még azt is, hogy ez nekünk luxizás, de annak, akinek hó elején az sms nem csak csipog, hanem zenél is, annak nem luxizás, így együtt szerintem a legtisztább.
Sőt ha belegondolunk ez pl. Magyar Péternek kb. olyan, mint egy átlag magyar ember számára az ha 15-40 ezer forintért yachtozna vagy venne bármilyen más "élményt".
Ezzel annyi problémám van csak, hogy ezt valahogy nem tudtam megértetni addig az "ellenzékiekkel" amíg a Fidesz kormányzott, most meg k.... életbe, valahogy hirtelen értitek. Ezt csak "kormányon" lehet érteni akkor vagy hogy van ez?
Én nem változtam, számomra ez a zsebben turkálás továbbra is gusztustalan, az sem változtat ezen, hogy most a Fidesz csinálja ezt. Nem tudok erre rácsatlakozni, rákontrázni, mert hányingerem van ettől. Ha havi nettó mondjuk 4 millió meglenne én sem úgy élnék, ahogy most, de szerintem ezzel mindenki így van és ha havi nettó 4 millió meglenne, akkor más meg ne hőbörögjüön ezen, hogy én luxizok. Az pláne ne, aki pl. elkölti a havi fizuját egy kib....tt telefonra, vagy annál is többet. Az a luxus szerintem!

válasza:Az E-xcellence 820 elektromos yacht bérleti díja a Balatonon időszaktól és napoktól függően változik. Átlagosan napi 100 000 Ft és 260 000 Ft közötti alapárral érdemes számolni.
Bérleti díjak időszakok szerint:
Előszezon és utószezon (május, szeptember)
* Hétköznapokon: kb. 100 000 - 130 000 Ft / nap
* Hétvégén és ünnepnapokon: kb. 130 000 - 160 000 Ft / nap
Középszezon (június)
* Hétköznapokon: kb. 130 000 - 160 000 Ft / nap
* Hétvégén és ünnepnapokon: kb. 170 000 - 200 000 Ft / nap
Főszezon (július - augusztus)
* Hétköznapokon: kb. 180 000 - 210 000 Ft / nap
* Hétvégén és ünnepnapokon: kb. 220 000 - 260 000 Ft / nap
További felmerülő költségek:
* Kaució (visszajáró letét): kb. 200 000 - 400 000 Ft (káresemény hiányában a bérlés végén visszakapod)
* Takarítási alapdíj: kb. 15 000 - 25 000 Ft / alkalom
* Kapitány (Skipper) díja: kb. 40 000 - 60 000 Ft / nap (ha nincs jogsid, vagy nem akarsz vezetni)
Hasznos tudnivaló:
A hajó maximális befogadóképessége 8–10 fő. Ha nagyobb társasággal indultok útnak, a napi költség fejenként nagyjából 15 000 - 30 000 Ft-ra jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Ma nagy tüntetés volt Magyar Péter ellen mert megkötötte a migrációs paktumot állítólag ezért ordibálták hazaárulózták, Magyar Pétert, de honnan veszik ezt mi a bizonyíték hogy tényleg volt ilyen paktum hogy most akkor jönnek a migránsok
Mindenki tudja hogy kőolaj hiány van Európában, hogy aze olaj ára az egekben ( trump háborúja miatt ) Mi lett az áfa, az adó, és különadók csökkentésével? Közpénzből finanszirozzuk az emberek "luxus" autókázását. Azoknak a benzinjét akik nem tudnak 20 métert...
Évek óta olvasom, hogy Orbán Viktort és a Fidesz az diktatúra stb, nem lehet leváltani demokratikus választáson mert így meg úgy. A választás eredménye nem pont azt igazolja, hogy mégsem volt diktatúra az elmúlt években? Hiszen azt nem lehetett volna, esedékes...
Amikor Zelenszkij aranyklozetja ellen kampányt húztak fel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!