Támogatnál egy népszavazási kezdeményezést, amely a mindenkori köztársasági elnökök főúri jövedelmeit korlátozná, ugyanúgy a nyugdíjazottakét is, míg a bukottakat - a nyugdíjon kívül - minden juttatástól elzárná?

válasza:

válasza:

válasza:Én alapból azt gondolom, hogy aki politikai pályára lép, az ne a pénz miatt tegye. Nyilván olyan emberek kellenének akik már a piacion bizonyítottak, fel tudtak építeni egy olyan céget, ki tudtak teljesedni egy szakmában akár alkalmazottként olyan szinten, hogy nem motiváló számukra az állami juttatás, legyen az 2 millió havonta vagy 10.
Elméletileg ők az ország és a nép szolgálatára jelentkeznek, ne a pénz miatt tegyék ezt. Szóval szerintem a legjobb az lenne, ha se a parlamenti képviselőknek, se polgármestereknek, se a miniszterelnöknek nem járna ilyen horribilis juttatási csomag, ilyen pozíciókra jelentkezzenek azok akiket az anyagi haszon szerzés már nem motivál annyira. Nyilván legyen nekik egy tiszteletdíjuk, egy jelképes összeg, de ennél többre ne legyen szükség (ezt is fel lehetne ajánlani, jótékony célokra, különböző civil szervezetek támogatására).
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem ez járna nekik. Azt kapnák, amit érdemelnének.
Ezer éve a kereszténység a magyarok számára egy nyugati, idegen és erőltetett ideológia volt, ami Szent István ellenzéke szerint külföldi befolyásolás alá helyezte az országot, eltörölte a régi hagyományokat, szokásokat. Szent István feladta szuverenitásunkat és...
Mi mással lehet magyarázni azt hogy a kampány lezárta után SEM tűrik meg a kritikusan gondolkodó emberek véleményét a Tisza párt vagy Magyar Péter személyét illetőleg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!