Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára jó köztársasági...

Dobrev Klára jó köztársasági elnök lenni? Ő se a Tiszát, se a Mi Hazánkat, se a fideszt nem keveli. Ő képes lenne elfogulatlan lenni.

Figyelt kérdés

jún. 9. 05:57
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Mi az hogy, nagyon is!
jún. 9. 06:03
 2/4 anonim ***** válasza:
10%

Ha választás lenne én Róna Pétert támogatnám mert ő kiállt a devizahitelesek mellett

Persze tudom, mindjárt jönnek ide is köpködni a tipik önmaguk ellensége magyar hordák azok mellett nem szabad kiállni.

Viszont Róna Péter megtette amiért tisztelem őt. Nem úgy Dobrevet aki meg a volt férjével gyakorlatilag az orbán rendszer oszlopai voltak mindvégig

jún. 9. 06:08
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem jó lenne, de nem tudok egyelőre MP-nél jobbat elképzelni. Még soha nem láttam ilyet, hogy minden nap csinálnak valamit ami kézzelfogható, eddig az volt mindig, hogy majd kell pár év, amíg eljutunk ide, vagy oda...
jún. 9. 06:32
 4/4 anonim ***** válasza:
28%
Isten ments
jún. 9. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Puzsér Róbert ha annyira elfogulatlan, miért imádja a kétes üzletektől bűzlő MZP-t, és miért utálja a hiteles és önazonos Toroczkait?(többi lent)

Toroczkaival volt egy parázs elég hosszú vitája, ahol Laci mindent teljesen kikezdhetetlenül cáfolt, és ami ritka, Puzsért gyakorlatilag teljesen a földbedöngölte az érveivel,sehol nem talált rajta fogást. Addig azt az MZP-t, aki a fletóval meg egyéb baloldali (Puzsér...

Ha elfogulatlanul közelítünk a témához: a Fidesz-kormány mit tett az elmúlt 13 évben a oktatási rendszerért?

Tudom, hogy vannak itt sokan, akik nem szeretik a Fideszt, de próbáljuk meg elfogulatlanul, amolyan külső szakértő szemmel elemezni a témát.

Az 1938 és 1945 között Magyarországhoz visszakerült területeken élő nemzetiségeknek milyen sorsa volt/ milyen bánásmódban részesültek?

(Főleg az Észak Erélyi románokra vagyok kíváncsi. Lehetőleg történelmileg helyes/elfogulatlan válaszokat kérek!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!