Dobrev Klára jó köztársasági elnök lenni? Ő se a Tiszát, se a Mi Hazánkat, se a fideszt nem keveli. Ő képes lenne elfogulatlan lenni.

válasza:Ha választás lenne én Róna Pétert támogatnám mert ő kiállt a devizahitelesek mellett
Persze tudom, mindjárt jönnek ide is köpködni a tipik önmaguk ellensége magyar hordák azok mellett nem szabad kiállni.
Viszont Róna Péter megtette amiért tisztelem őt. Nem úgy Dobrevet aki meg a volt férjével gyakorlatilag az orbán rendszer oszlopai voltak mindvégig

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meghallgatható 01:20:47-től 01:28:57-ig itt:
Toroczkaival volt egy parázs elég hosszú vitája, ahol Laci mindent teljesen kikezdhetetlenül cáfolt, és ami ritka, Puzsért gyakorlatilag teljesen a földbedöngölte az érveivel,sehol nem talált rajta fogást. Addig azt az MZP-t, aki a fletóval meg egyéb baloldali (Puzsér...
Tudom, hogy vannak itt sokan, akik nem szeretik a Fideszt, de próbáljuk meg elfogulatlanul, amolyan külső szakértő szemmel elemezni a témát.
Most is lehozta, h itt van a második legrosszabb életszínvonal az EU-ban.
(Főleg az Észak Erélyi románokra vagyok kíváncsi. Lehetőleg történelmileg helyes/elfogulatlan válaszokat kérek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!