Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szuverenitásvédelmi Hivatal...

Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője Lánczi Tamás zsidó származású?

Figyelt kérdés

jún. 9. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, a nagyapja koncentrációs táborban halt meg.
jún. 9. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem is érdekes számomra a származás...
jún. 9. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemesebb azokat számolni, akik nem azok a magyar közéletben.
jún. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Radnóti Zoltán szerint antiszemita vagyok, mert utálom Epsteint. Nemes Dániel meg lenácizott, mert követelem Izraeltől Fürst György kiadását. Igazuk van?

Utálom Epsteint meg az összes pedofilt. Radnóti Zoltán emiatt antiszemitának kiáltott és véglegesen letiltott az oldaláról. Azt pedig felháborítónak tartom, hogy egy elítélt korrupt politikusbűnöző Izraelbe menekül és nem adják ki miközben körözik a hatóságok és...

A Fideszben mennyi zsidó van?

Felmerült bennem eme kérdés, hiszen ott csaltak loptak hazudtak ahol lehetett megnyomorították az országot közben luxiztak meg yachtoztak az eus pénzeket is maguknak vették be imádják a pénzt és aki nem hülye az tudja hogy a zsidó az aki a pénzért mindenre képes....

Magyar Péter zsidó?

Ezt már meg akartam kérdezni, ráadásul ma kipában volt látható a holokausztrendezvényen.

Az egyházak nem gondolják, hogy ha ilyen szinten bevonónak a NER-be, az sokat fog nekik ártani?

A katolikusok, a reformátusok és a Hitgyülekezet. Talán magyar a zsidó egyház egy része vesznek rész nagyon a NER-ben.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!