Liberálisok tényleg utálják a külhoniakat és azt szeretnék, hogy ne legyenek a nemzet részei a határontúliak, ne tekintsük őket magyaroknak?
Leegyszerűsítem a kérdést a tiszásoknak.
Erdélyiek = románok?
Kárpátaljaiak = ukránok?
...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én világ életemben a Fideszre szavaztam, konzervatív értékrendem van és ami a legfontosabb, hogy határon túlról származom. Az én fejemben csak az volt, hogy van Orbán, aki szeret és vannak a mások, akik utálnak. Valószínűleg, ha nincs állampolgárságom, nem is jöttem...
Mert a nemzet csak úgy tud fennmaradni, ha születik elég gyerek. Ahhoz meg hetero kapcsolat kell. Aki ezt a normát védi, az a nemzetért harcol.
A 2025-ös termékenységi arányszám 1,31gyerek/nő volt (KSH). A fogyás elkerüléséhez 2,1gyerek/nő szükséges. Most jöhetünk azzal, hogy ez nem számit és vitatkozhatunk azon, hogy épp melyik politikus tolvaj lenne a jobb bandavezér, de ez a probléma szerintem sokkal...
Vagy esetleg a társadalom egy jelentős részét hazaáruló szektásnak képzelik csak azért mert ők nem Oroszországgal képzelik el a jövőt hanem az Európai Unióban? Mit szólnak ahhoz ha valaki a tisza mögött felsorakozó népfrontot tekinti nemzeti oldalnak?
Számomra egyértelmű, egy elvtársban (kommunista konnotációtól mentesen értendő) sokkal több közös pontra lel az ember mint saját honfitársaiban, függetlenül hovatartozástól vagy egyéb megkülönböztető jegyektől. A nemzetek jó ötletnek tűntek amikor a mostaninál is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!