Liberálisok tényleg utálják a külhoniakat és azt szeretnék, hogy ne legyenek a nemzet részei a határontúliak, ne tekintsük őket magyaroknak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Számomra egyértelmű, egy elvtársban (kommunista konnotációtól mentesen értendő) sokkal több közös pontra lel az ember mint saját honfitársaiban, függetlenül hovatartozástól vagy egyéb megkülönböztető jegyektől. A nemzetek jó ötletnek tűntek amikor a mostaninál is...
Én világ életemben a Fideszre szavaztam, konzervatív értékrendem van és ami a legfontosabb, hogy határon túlról származom. Az én fejemben csak az volt, hogy van Orbán, aki szeret és vannak a mások, akik utálnak. Valószínűleg, ha nincs állampolgárságom, nem is jöttem...
Mert a nemzet csak úgy tud fennmaradni, ha születik elég gyerek. Ahhoz meg hetero kapcsolat kell. Aki ezt a normát védi, az a nemzetért harcol.
A 2025-ös termékenységi arányszám 1,31gyerek/nő volt (KSH). A fogyás elkerüléséhez 2,1gyerek/nő szükséges. Most jöhetünk azzal, hogy ez nem számit és vitatkozhatunk azon, hogy épp melyik politikus tolvaj lenne a jobb bandavezér, de ez a probléma szerintem sokkal...
Vagy esetleg a társadalom egy jelentős részét hazaáruló szektásnak képzelik csak azért mert ők nem Oroszországgal képzelik el a jövőt hanem az Európai Unióban? Mit szólnak ahhoz ha valaki a tisza mögött felsorakozó népfrontot tekinti nemzeti oldalnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!