Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszaadóról hazudozó, megafono...

Tiszaadóról hazudozó, megafonos Szűcs Gábor hogyan lett a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztály vezetője és a Magyar Agrár Kamara koordinátora pár éve végzett jogászként?

Figyelt kérdés
Ő egy modern polihisztor?

jún. 11. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A diploma nem jár gerinccel… ezzel szerintem elmondtam mindent 🤭
jún. 11. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Úgy hogy ezek a pozik kifizetőhelyek voltak, az ő munkája a kommunikáció, politikai influenszerkedés volt (és akkor kimért voltam) csak ezt így tudták neki kifizetni.
jún. 11. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
26%
Úgy, hogy egy okos, értelmes ember!
jún. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Miért váltották le a KSH főosztályvezetőjét, aki 27 éve számolta azt?

Nagyon rossz lett a GDP-adat, majd leváltották a KSH főosztályvezetőjét, aki 27 éve számolta ezt

Miután a kormány számára kellemetlen adatot közölt a KSH egyik főosztályvezetője, rögtön kirúgták. A fidesz hogyan tervezi majd kimagyarázni, hogy...

Másik kérdés: A narancshívők mivel fogják tudni ezúttal kimagyarázni az esetet? Csak hogy kíváncsiságból lássam a kreativitást, ha a gazdájukat meg kell védeniük.A cikk:

Más munkanélküli is kapott fenyegető email-t Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálytól (MPO), Bp. Kisfaludy u.?

Egy olyan emailt küldtek ki a főosztály (Budapesti munkaügyi központ? nem is ehhez a kerülethez tartozom..) nevében - persze név nélkül, - amiben küldik az aktuális hírlevelet olyan állásokról amiknek egyébként köze nincs a szakmámhoz és az iskolai végzettségemhez,...

Megjött a Hatósági bizonyítvány, de mit kezdjek vele hogy megkapjam a TAJ kartyát?

Par honappal ezelött igenyeltem Taj kartyat. Ma jött meg a Hatósági bizonyítvány. Be kell vinnem a kormányhivatalba, vagy csak várnom kell, hogy kiküldjek a TAJ kartyat?

Kinek mi jut eszébe először a "Tartalomfelügyeleti főosztály"-ról?

Ez a médiahatóság egyik jól fizetett osztálya...Nekem a CENZOR az, ami először eszembe jut. Lehet cáfolni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!