A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

válasza:2012.01.01
Nemzethalál napja volt.
2026.04.12 ért véget.
Propaganda 2015-2026

válasza:Nem volt abban semmi jó.
Agyba főbe ment a vagyon újra elosztás e miatt el száltak az árak.
Borzalmas idők voltak.

válasza:

válasza:Az ötödik Orbán-kormány volt a legrosszabb. Rengeteg hibát követtek el.
Ha legalább a negyedik szintjét hozzák, ma nincs Tisza 2/3.

válasza:#5!
Bonyolultabb ez ennél. Nagyon régóta dolgozik az EU vezetése Orbán megbuktatásán. A tisza EU-s képviselői is ezért dolgoztak, nem az ország érdekét nézték. A covid után jött az ukrán háború, az ukrán titkosszolgálat is azon volt, hogy csicska-koránya legyen a magyaroknak.

válasza:2019 óta volt nagyon szar, de 2021-ig rá lehetett fogni a covidra, 2022-ben még a háborúra. De már itt kilógott a lóláb, pl.: nálunk volt a legmagasabb az infláció, ami igazán nincs ésszerű magyarázat, amiben nincs a kormány felelőssége.
Voltak egész jó dolgok 2018-ig, meg még azt követően sem volt minden rossz. De a NER (propagandgépezet, oligarchák) már 2018 előtt elkezdett kiépülni, ami végül a pár hónappal ezelőtti állapothoz vezetett. 2018-ban csúcsra volt járatva dolog, 2022-ben még jól működött, pl.: a Gyurcsány-show & Mini Feri amennyire kreatív és poénos volt ugyanannyira demagóg is. De ezt követpen mélyrepülés full demagógia az egész, senki értelmes nem hitte már el a háborús riogatást, a saját szavaóik sem vették őket komolyan.
Magyar Péter gyakran túloz (pl. amikor emelgeti hány gyerek él mélyszegénységben lehet el kellene osztani kettővel), amikor az elmúlt 16 évről beszél, ő is tisztában van vele, hogy nem volt minden téren szar ez a 16 év, de annak az igazságtalan lejáratásnak, amit a Fidesz művelt azokkal, akik az utjában álltak, az apró töredékét adja csak vissza nekik. Szerintem úgy van vele, hogy egy ilyen brigád nem érdemli meg, hogy akárcsak minimálisan is méltassák.

válasza:Igazából ha a Fidesz elmúlt 16 évés nézzük, akkor úgy indult hogy:
-2010 Kósa: államcsőd
-2010 MANYUP
-2010 médiatörvény, ami megalapozta a következő 15 évet
Soroljam még? A lófxt volt demokratikus a 14-18...
Kordokumentum 2014-ből:
Akármennyire is tolod a szokása butuskának álcázott propagandádat a fidesz kormányzása már 2010-től sz@r volt.

válasza:Ezt az előbb írtam le máshova... Lehet mondani bármit, de ez a párt volt az, amely a rendszerváltás után a nagyszüleinknek és szüleinknek az egyetlen reményt adta....és sokáig érdemi munka mellett adta meg a reményt. 1998-2002 között az egyik legjobb.
Nem szeretnék álszent lenni, Orbán Viktor bűnbe esett és sokán mások kifordultak önmagukból, azzá váltak, akik ellen harcoltak, de a FIDESZ-t úgy gondolom nem lehet egyenesen teljes egészében felkenni a szégyenfalra. Voltak igenis hasznos gondolataik, döntéseik ÉS rengeteg tisztességes ember is volt a párton belül, akik nem cinkosok, nem végrehajtók, csupán egy kampány alatt nem akartak a párttársaikat a nyilvánosság előtt lejáratni.
Szerintem 2016ig mondhatni jól csinálták a dolgukat,én 2018ban is rájuk szavaztam.
Én nem tudom mi történt itt, nálunk Nyíregyházán sok prominens ,,elvileg" azt pletykálta, hogy 2002ben Orbán Viktor dühös lett a világra amiatt, hogy nem folytatott nagy kampányt, mert úgy gondolta az eredmények magukért beszélnek, erre 45ezer szavazattal váltották le..akkor csalódott a magyarságban és eltervezhette, hogy akkor ezek után neki se kell az egyenes úton járnia... ki tudja... az biztos, akkor a baloldal tökéletesen hozta az igazi, dehumanizáló, lejárató kampányt, ami célba is ért, 2006ban majdnem lett egy polgárháború, aztán a Gyurcsány elszámoltatásból semmi se lett.. mindegy, sajnálom, mert lehet a Fidesz egy nap teljesen megszűnik, de a keresztény-konzervatív gondolkodás akkor sem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem ez jó ötletük volt. Megkapták volna a magyar szociális ellatást (havi 50 ezer Ft) és egy hét múlva már mind visszagyalogolt volna a határon. A migránskvótát úgy is ránk eröltették volna. Meg napi -1 milliárdba az a 2000 migráns úgy se lett volna. De ha...
Állitólag valami szerszám vagy eszköz ráesett valakire aki súlyosam megsérült ahol kordont bontottak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!