Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz esetében miért 16...

Árokpart kérdése:

A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

Figyelt kérdés
Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása ahol megérte inkább külföldre elmenni egy körutazással összekötött bevásárlással, mert még az is olcsóbb volt mint itthon vásárolni ez valóban iszonyatos volt mellérendelve mégegy kis zsarnoksággal is. Ezért is lett leváltva ilyen nagy mértékben többek között általam is. Viszont pl. a 2014-2018-as és a 2018-2022-es kormányzása még bőven jónak és demokratikusnak is mondható volt.
jún. 12. 22:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a tiszás propaganda? Mik vannak bennne?

jún. 14. 22:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21 Gondolom most az LMBTQ-t meg Ukrajnàt fogja felböfögni.
jún. 15. 00:47
 23/25 anonim ***** válasza:

2014-tol kezdett el nőni az államadósságunk (azelott valóban csökkent) es akkor kezdett el Lölő es Tiborcz komolyabban vagyonosodni.

En 2014-ben még Fideszre szavaztam, de utan soha tobbet.

Szoval szerintem 2014 ota sz*r a Fidesz

jún. 20. 22:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"de annak az igazságtalan lejáratásnak, amit a Fidesz művelt azokkal, akik az utjában álltak, az apró töredékét adja csak vissza nekik. "

Pont ez a lenyeg! En sem ertek MP-vel egyet, de nagyon kielégítő szamomra hogy Most a Fidesz kapja az alázást. Megerdemlik.

Amit Vonaval es MZP-vel műveltek..... sose bocsátom meg

jún. 20. 22:29
 25/25 anonim ***** válasza:
25-ös, igen nekem se szimpi vona meg a néha-néha a közéleti ténykedése sem, de azért úgy közéleti szereplőnek lennk 16 év kormányzása alatt, hogy nem szimpatizálsz a kormánnyal... egyből ment a lejáratás a legmagasabb szinteken, nem számított se tény, se a korrektség, csak az ellenség elpusztítása... Deák Dani ezt a könyvében le is írta...
jún. 23. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nem is volt olyan rossz terv a Fidesztől egy migránsbefogadó bázist csinálni az osztrák határ mellett?

Szerintem ez jó ötletük volt. Megkapták volna a magyar szociális ellatást (havi 50 ezer Ft) és egy hét múlva már mind visszagyalogolt volna a határon. A migránskvótát úgy is ránk eröltették volna. Meg napi -1 milliárdba az a 2000 migráns úgy se lett volna. De ha...

Magyar Péterél kordonbantása a karmelitáknál tényleg egy nagyon rossz ötlet volt ugyanis ez tényleg lehet hogy építési terület?

Állitólag valami szerszám vagy eszköz ráesett valakire aki súlyosam megsérült ahol kordont bontottak

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!