A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

válasza:#19
Mi az a tiszás propaganda? Mik vannak bennne?

válasza:

válasza:2014-tol kezdett el nőni az államadósságunk (azelott valóban csökkent) es akkor kezdett el Lölő es Tiborcz komolyabban vagyonosodni.
En 2014-ben még Fideszre szavaztam, de utan soha tobbet.
Szoval szerintem 2014 ota sz*r a Fidesz

válasza:"de annak az igazságtalan lejáratásnak, amit a Fidesz művelt azokkal, akik az utjában álltak, az apró töredékét adja csak vissza nekik. "
Pont ez a lenyeg! En sem ertek MP-vel egyet, de nagyon kielégítő szamomra hogy Most a Fidesz kapja az alázást. Megerdemlik.
Amit Vonaval es MZP-vel műveltek..... sose bocsátom meg

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem ez jó ötletük volt. Megkapták volna a magyar szociális ellatást (havi 50 ezer Ft) és egy hét múlva már mind visszagyalogolt volna a határon. A migránskvótát úgy is ránk eröltették volna. Meg napi -1 milliárdba az a 2000 migráns úgy se lett volna. De ha...
Állitólag valami szerszám vagy eszköz ráesett valakire aki súlyosam megsérült ahol kordont bontottak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!