Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Figyelt kérdés
Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga kérte a felmentését, de akkor miért kellett visszalépnie? Kötve hiszem, hogy nála jobban nyilatkozó és korrektebb egyént találtak volna.

jún. 13. 00:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Az egyetlen amire gondolni tudok, hogy túl sokat kért a szerepéért, de őszintén, a tapasztalata és a szóvivői munkája alapján nála alkalmasabb egyént aligha lehetne találni.
jún. 13. 00:52
 2/6 Dongaben ***** válasza:
15%

ne keress értelmet benne. Minden Diktatúra alúlról kezdi a "tisztogatást", mert az EU-ban nem lehet falhoz állítani sortűzre az embereket...

Nyugi, a "gázszerelő-lő" Tuti, hogy sérthetetlen. A beharangozott elszámoltatás ki is fullad ezen a szinten. Milyen meglepő...

jún. 13. 02:15
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Győrfi Pál elégjól végezte a szóvivői feladatait de a mentőszolgálat hibáit takargatta, nem állt ki a mentő dolgozók jogaiért, nem tette szóvá az áldatlan állapotokat, és soha nem tett lépéseket a szolgálat belső rendjének tisztázása érdekében, a hibák kivizsgálását sem szorgalmazta inkább abban aszisztált hogy ezeket a hibákat takargassák a szolgálat vezetői.
jún. 13. 06:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez valami belsős dolog volt? Én ezekről a dolgokról most hallok először. Számomra Győrfi az az ember, aki a nagyobb médiafigyelmet kapott balesetekről mind pár szót... Még volt néhány riportja, amiben a függőségekről beszélt, de ott konkrétan be is volt mutatva az osztály, ahol dolgozik. Nem emlékszem rá, hogy itt szépítette volna a helyzetet.
jún. 13. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt az egyik arca,a "celeb" aki pártatlan,megbízható személynek tűnik,a másik meg amikor olyan ügyek voltak hogy a mentők késve érkeztek-vagy el sem indultak a segélykérésre(pl.Gálvölgyi ügy)akkor a mundért védte és rögtön a panaszosokat vádolta ferdítéssel.Épp most ítéltek el 4 diszpécsert mert nem vették komolyan a segélyhívást.

Az utóbbi években láthatóan Orbán kormánypárti lett,fideszes rendezvényeken kampányolt stb.

jún. 13. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Megvan az oka, fentebb leírták miért. Egyébként tényleg átváltott az egész celeb stílusba, emlékszem a covid vakcinás erőltetésekre a kormánytól, ő is plakátokon mosolyogva reklámozta hogy oltasd be magad. A baleseteknél normálisan lelkiismeretesen elmondta mindig hogy mi történt.

De a valódi problémák sosem kerültek szóba mint az egészségügy amortizált állapota. Én is hívtam mentőt mert apám összeesett, mint kiderült extra magas vérnyomás miatt és eszméletét vesztette. 1 óra múlva jöttek ki a mentők. Ja és még azt azért hozzá tenném hogy az egészségügyben nem csak az amortizációval van probléma, hanem bizony a személyzettel is jópár helyen, tisztelet a kivételnek. Apámat nem sokkal az eszméletvesztése előtt kezelték kórházban más problémával és a protokoll szerint mikor az ember befekszik, kell vérnyomást nézni, cukrot, stb, felvenni az adatokat. Egy vérnyomást nem tudtak normálisan megmérni, 200 felett mutatott a mérő kijelzője, azt mondták hamis értéket mutat mert belebeszélt, majd megismétlik később. mily meglepő mint kiderült nem ismételték meg, de nem volt az hamis adat így visszagondolva. Értelmes kritikát én még nem láttam és hallottam az egészségügyről. Erről lehetne beszélni, mert sok páciensben nyomot hagynak a pl kórházban eltöltött napok, hetek és az említett példából kiindulva a hanyagság miatt az ember élete is múlhat ezen.

Feküdtem nem rég én is kórházban, úgy beszéltek velem mint a kutyával és vizitkor mikor kérdezni mertem normálisan és tisztelettudóan még le is üvöltötte az orvos a fejem és otthagyott faképnél, előtte meg vigyorogva közölte hogy akár jól vagyok akár nem, innen megyek. Normális betegtájékoztatás nem volt. Csak a végén mikor távoztam a kórházból vigyorogva közölte velem a kezelőorvos a semmit, közben meg a telefonját is felvette kétszer is. Azért ez minden csak nem emberséges. Én értem hogy túlterheltek a kórházak és a dolgozók is, de szerintem ez nem ad okot az ilyen magatartásra.

Ismerek sok normális egészségügyi dolgozót, nekik tisztelet jár.

jún. 20. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Most hirtelen miért kezdtek el sokat krokodilkönnyeket hullatni azért, mert nem Győrfi Pál lesz a mentők szóvivője a továbbiakban?

Marad a szervezet szolgálatában, csak most más személy fogja ellátni a szóvivői feladatokat. Mi ezzel a hatalmas nagy probléma?

Győrfi Pál távozik- A családotok hogy éli meg?.

Alig tizenöt perce jelent meg a Telexen. Apa megint többet ivott a kelleténél MÁR NAP közben… szószerint felrobbant, szét akar rombolni mindent és megszakítani a kapcsolatot a csaádunkkal😭. Szép szolgálat volt Győrfi, de amit a COVID alatt mutat inkább ki se írom. ...

Györfi Pál valóban párt független es ha gondok lennének mentőknél lemondana?

Azt nyilatkozta hogy semmi probléma nincs a mentőszolgálatnál el tudnakn látni mindenkit ha nem igy lenne lemondana.

Győrfi Pál a Fidesz szócsöve mitől vénült és roggyant meg ilyen hirtelen?

Kevesebb mint 2 éve még egy élettel teli valaki volt, most meg a legújabb propaganda videójában mintha 20 évet öregedett volna azóta. Utoljára ilyen hasonló eset Lázár Jánossal történt a "bécsi meló" óta, amikor is a világ legélhetőbb városába ment ki Orbán...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!