Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes celebek miért bújnak...

Fideszes celebek miért bújnak egy betegség mögé, ahelyett hogy a közönség elé állnának és vállalnák, hogy elbuktak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Rubint Rékára, Ákosra, Kis Grofóra, meg az összesre, aki most hirtelen a bukás után "megbetegedett".
júl. 1. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vagyok fideszes, de azt kivánom, hogy neked sose kelljen ilyen szörnyű betegség mögé bújnod. Gusztustalan, még a kérdésed is.
júl. 1. 09:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem már, hogy puszta véletlen, hogy most mindenki lebetegszik, meg lemond, meg elmegy szülni, amikor vállalni kellene a felelősséget. Persze a valószínűségszámítás tudománya szerint előfordulhat, de azért nem fura?
júl. 1. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Ákost nem követem, Rubint Rékáról tudom hogy betegen is aktív, amennyire lehet, mert szoktam látni viszonylag rendszeresen. A gyerek edzése után szoktak ők jönni a teremben, a készülődést mindig lehet látni, néha még Norbi is feltűnik, de szerintem ő sincs valami jó bőrben.
júl. 1. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Durva, hogy még a sors is őket bünteti. Isten is úgy látszik tiszas lett.
júl. 1. 10:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Bár, ha jobban belegondolok, akkor Orbán Viktor sem szokott semmiért felelősséget vállalni, inkább nők szoknyája mögé szokott bújni. Hogy is mondják, fejétől bűzlik a hal.
júl. 1. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Ákos és Réka komoly betegségen mennek át. Őszintén kívánom neked, sose tapasztald meg az ilyen betegségeket.
júl. 1. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
6! Fideszesek....az rosszabb akármilyen ráknál.
júl. 1. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Bazm. neked Rómában kellett volna élned ott csápoltál volna a bikaviadalokon. Addig is nézz ilyen videókat míg ki nem élheted a kárörömödet.
júl. 1. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Belebetegedtek, hogy nincs több ingyen közpénz.
júl. 1. 15:02
 10/10 A kérdező kommentje:
8-as Bikaviadal az Ibériai félszigeten volt (van). Rómában gladiátorviadalok voltak. :)
júl. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Családi háttér alapján többféle mentális betegség, SNI kategóriába sorolás mellett nem vállalnátok gyereket?

Nagyon nagy eséllyel lenne valami nehézsége ezek alapján szerintem. Szorongásos depresszió engem se került el, néha jobb, néha rosszabb. Én vagyok a nő. Sokat tanultam erről, jártam terápiára, már nem ránt be, de tudom, mikor rossz, és nagyon nehéz hatékonynak lennem...

Vállalnátok gyereket, terhességet, annak tudatában 25% az esély arra, hogy örökölheti a saját (anya) betegségeteket? Bővebben lent.

Leszögezném, hogy nem megoldást, vagy kész forgatókönyvet várok senkitől. Van egy véleményem, hozzáállásom a témához, viszont érdekelne több ember véleménye és nézőpontja a témában. A betegség egy fejlődési rendellenesség, ami az arc-fej középső részét érinti. A fül...

Elméleti kérdés: ha gyógyíthatatlan betegségetek lenne vállalnátok gyereket?

Ha olyan gyógyíthatatlan betegséged lenne, hogy kezeléssel valószínüleg meg tudják hosszabbítani az élettartamot, de nem biztos, kezelés nélkül meg mondjuk 10-15 éved van hátra, és van már egy gyereked, vállalnál-e mégegyet, hogy ne legyen egyedül? És ha titeket...

Ha a kialvatlanság betegségekek, problémákat okoz, miért vállalnak több gyereket is az emberek, miért akarják újrakezdeni az éjszakázást?

Interneten olvastam már egy jó néhányszor a nem alvás okozta eü-i problémákról, pl. stressz okozta betegségek, depresszió, remegés, hangulatingadozás, de érdekes, hogy akit nagyon megviseli a kialvatlanság, annak ellenére is vállal 2., vagy akár 3. gyereket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!