Fideszes celebek miért bújnak egy betegség mögé, ahelyett hogy a közönség elé állnának és vállalnák, hogy elbuktak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon nagy eséllyel lenne valami nehézsége ezek alapján szerintem. Szorongásos depresszió engem se került el, néha jobb, néha rosszabb. Én vagyok a nő. Sokat tanultam erről, jártam terápiára, már nem ránt be, de tudom, mikor rossz, és nagyon nehéz hatékonynak lennem...
Leszögezném, hogy nem megoldást, vagy kész forgatókönyvet várok senkitől. Van egy véleményem, hozzáállásom a témához, viszont érdekelne több ember véleménye és nézőpontja a témában. A betegség egy fejlődési rendellenesség, ami az arc-fej középső részét érinti. A fül...
Ha olyan gyógyíthatatlan betegséged lenne, hogy kezeléssel valószínüleg meg tudják hosszabbítani az élettartamot, de nem biztos, kezelés nélkül meg mondjuk 10-15 éved van hátra, és van már egy gyereked, vállalnál-e mégegyet, hogy ne legyen egyedül? És ha titeket...
Interneten olvastam már egy jó néhányszor a nem alvás okozta eü-i problémákról, pl. stressz okozta betegségek, depresszió, remegés, hangulatingadozás, de érdekes, hogy akit nagyon megviseli a kialvatlanság, annak ellenére is vállal 2., vagy akár 3. gyereket...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!