Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szakadék fele rohan az ország...

Szakadék fele rohan az ország vagy az éllet Orbán hatalmának megtörése óta?

Figyelt kérdés
júl. 1. 15:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*vagy jobb az élet
júl. 1. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Sokkal jobb! Egyre kevésbé gyűlölik egymást az emberek, a fideszt meg egyre inkább.

Arra kell csak odafigyelni, hogy tényleg új alapokra helyezzük az ország jövőjét az elkövetkezendő években.

júl. 1. 15:31
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal jobb az élet!
júl. 1. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Utóbbi, jobb
júl. 1. 15:33
 5/12 anonim ***** válasza:
13%

"Egyre kevésbé gyűlölik egymást az emberek, a fideszt meg egyre inkább"

Basszus, a fideszt nem emberek alkotják? Hogyan gyűlölitek egymást egyre kevésbbé, ha a fideszt gyűlölitek? Nem látod az ellentmondást?

júl. 1. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

No!

A fidesz egy szervezet. Én a fideszeseket soha nem utáltam, csak sajnáltam. Szövegértést javaslom fejleszteni!

júl. 1. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
6, de jó neked, nekem ez sosem ment.
júl. 1. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát elvileg egyszerre rohanunk a szakadék felé + a frontra, de egyúttal az élet is jobb....furcsa....
júl. 1. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Jobb az élet nélküle, de még így sem biztos, hogy őmiatta... Ismétlem: őmiatta nem haladunk-e a szakadék felé?
júl. 1. 17:42
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Az élet semmivel sem lett jobb, viszont diktatúra épül.
júl. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter mikor akar az ország ügyeivel foglalkozni?

Bejelölte Bede Zsoltot (vadhajtások főszerkesztője) Facebookon. Ezek olyan fontos dolgok, de most komolyan?? Állandóan csak a showműsort csinálja MP.

Dr. Forsthoffer Ágnes hölgyúrnő az ország igazi vezetője?

Vagy hamarosan ő lesz. Reméljük, ő kerül ki győztesen. Szakad a Tisza. Vergődnek a fanatikusaik. Szárazon. Sulyok ki mellé áll?

Más is gondolja, érzi joggal, hogy az előző 16 évet "ellopta" a politika az ország, illetve az egyének, válaszolók életéből ?

Pl. más,-pl.nem kirekesztő- politikai vezetés esetén már 16 év alatt az országnak/személyeknek előbbre kellene tartaniuk ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!