Az miért van, ha tele van a GyK politika kategória olyan kérdésekkel, amiben "csicskának" neveznek személyeket, de ha én ugyanúgy, ugyanazokkal a szavakkal írok le valakiket, azt csicska szóra hivatkozva törlik?
Kapcsolódó kérdések:
Persze ez nem azt jelenti, hogy szó szerint bemagolom a kèrdèsekre a vàlaszt, csak szeretnèm tudni, hogy mire szàmìtsak, hogy totàl màsok lesznek-e vagy ezek. Mert ahogy èszrevettem, itt is folyamatosan ismétli a kérdéseket, szóval innen gondolom, hogy azokat nagyon...
Ugyanazok a tünetek lesznek x idő elteltével mint a nőknek?
naponta bombázzák ugyanazok az emberek a kérdések 3 4-szer is XDDD
Megvan a b-s jogosítványom már több mint egy éve gondolkozok azon hogy megszerzem az A2-es kategóriát. Csináltam kresztesztet de szinte ugyanazok a kérdések
Megszoktam nyilván az egészet, a kinézetét meg mindent. Jövő héten vizsgázom és eléggé izgulok.
Ebből a kategóriából ami a legjobban tetszett az a btooom! nagyon jó volt. de ha nem nagyon tudtok akkor mondhattok horrort thrillert ilyesmiket szeretem amiben mindig történik vmi és érdekes a cselekmény. a válaszokat előre is köszi :) ;)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!