Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több fideszestől hallom azt,...

Több fideszestől hallom azt, hogy hamarosan megfog bukni az új kormány, erre van esély? Még úgyis hogy jelenleg 73%on állnak, a fidesz csak 21%on?

Figyelt kérdés
júl. 1. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Az ebben reménykedő fideszesek most úgy viselkednek, mint a kamasz, akit dobott az első csaja és abban reménykedik, hogy ha az új pasival vége lesz, akkor majd megint ő jöhet.

A fidesz jó eséllyel már nem fog labdába rúgni, főleg úgy, hogy zéró őszinte szembenézés, zéró önreflexió, zéró megújulás.

júl. 2. 15:40
 12/21 Arrogáns ***** válasza:
26%

#9-nek:

Én tanultam a saját hibámból, és kiléptem a DK-ból, mert ők képtelenek tanulni.

És megpróbálom neked a saját szavaimmal értelmezni #6 mondanivalóját:

Ti azt hiszitek hogy a Tisza majd elhozza a Kánaánt, mindent helyrehoz. Ti ezt képzelitek.

Mi, idősebbek pedig már x-edjére nézzük ezt a műsort, hallgatjuk az ígéreteket, látjuk a cselekedeteket.

És azt is látjuk, hogy megint ugyanaz a műsor megy. Már unalmas.

júl. 2. 17:45
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
Ti félreértetek valamit, és azért teszitek, mert butuskák vagytok. Szó sincs itt már a fideszről. Elmúlt, nem jön vissza. De lehetne akkor most már jobb is. Csak a sok Szulejmán epizód hályogot húz a szemetek elé ls nem veszitek észre, hogy át vagytok verve. Pedig most már, hogy a fidesznek vége, (nem kell aggódni, nem tud visszajönni) én is azt szeretném, hogy sikerüljön a mostani kormánynak de lumpenproli hőzöngésen kívül nem látok mást.
júl. 3. 07:49
 14/21 Arrogáns ***** válasza:
23%

#13-nak:

Ezeknek magyarázhatsz bármit. Fidesz 2.0

Itt egy párt amelyik mindenféle rendszerváltást ígérgetett, elszámoltatást, az alapszar eltörlését, stb ... Nagyon hosszú a lista.

Aztán most ugyanez a párt itt van TOTÁLIS teljhatalommal, és NEM TÖRTÉNIK SEMMI.

De ők még mindig bizakodnak. 🤣

júl. 3. 14:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#12-nek!

Nem te léptél ki a pártból, hanem gyakorlatilag megszüntetek.

""Ti azt hiszitek hogy a Tisza majd elhozza a Kánaánt, mindent helyrehoz. Ti ezt képzelitek.""

Minden normalis ember tudja, hogy 16 év elbsz#€sat nem lehet pár év alatt helyrehozni. Bár én nem vagyok tiszás (rájuk szavaztam, de csupán fidesz leváltása miatt), mellesleg az idézett állításra tudsz vmi korrekt forrást hozni?

Egyébként ti voltatok, akik asszisztáltatok a fideszes évekhez.

júl. 3. 15:26
 16/21 Arrogáns ***** válasza:
0%

#15-nek:

Nem kell a terelős duma!

Az elmúlt 16 év szarságai, 2/3-os többséggel, "egyetlen" tollvonással helyrehozható lenne, csak az akarat hiányzik!

Meg van az eredeti alkotmány? Meddig tart visszaállítani?

Meg van a 2010 előtti jogszabályi környezet? Meddig tartana restaurálni? Kétharmaddal semeddig. És a fidesz sem csipoghatna, mert ha nekik volt joguk megváltoztatni, akkor a Tiszának is van joga visszaállítani.

Tehát ne terelj, nem vagy pásztor.

júl. 4. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

"Az elmúlt 16 év szarságai, 2/3-os többséggel, "egyetlen" tollvonással helyrehozható lenne, csak az akarat hiányzik!"

Na ezért nem fogok veled tovább vitázni, ezt te is tudod, hogy baromság. A fideszesek is számonkérik a mostani pártot, hogy pár hét eltelte után miért nincs kolbászból a kerítés.

Mindegy te/ti tudjátok(?), hogy kell újraépíteni egy pártot.

júl. 4. 23:52
 18/21 Arrogáns ***** válasza:
0%

#17-nek:

Akkor koncentráljunk a cselekedetekre.

Mi történik?

A Tisza a meglévő alapxart módosítgatja, és a meglévő rendeleteket, és törvényeket finomhangolja.

Miféle rendszerváltás ez?!

Semmilyen. Ez amit művelnek, a meglévő rendszer továbbvitele, és személyre szabása.

FIDESZ 2.0

júl. 5. 10:23
 19/21 anonim ***** válasza:
#18: El lett mondva, hogy lesz új alkotmány, de ezt nem két hét összerakni. Vagy lehet úgy is, de az olyan is lesz.
júl. 5. 19:32
 20/21 Arrogáns ***** válasza:

És mi pontosan a bajuk a régivel?

Mert a szövege még megtalálható.

júl. 6. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szeretém megkérdezni hogy állnak a Tisza párt által tett vállalások megvalósításai 1 hónappal az új kormány megalakulása után?

Az általuk összeállított "A működő és emberséges Magyarország alapjai" programban lefektetett vállalásokra gondolok.

Milyen eddig az új kormány?

A választás óta nem nagyon foglalkoztam politikával. Eddig nincs változás az én életemben. Igazából olyan, mintha a Fidesz lenne még mindig.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!