A Mi Hazánk miért tartózkodott a "Szuverenitásvédelmi" Hivatal megszüntetésénél? Minek hiányzik nekik ez a fölösleges gittegylet?

válasza:Ja értem, tehát megint elkezded a fogyatékost játszani mint a másik kérdésnél 🤣🤣
Nagyon könnyen felismerhető vagy 😊

válasza:

válasza:#42
Igen, fogyatékos vagyok mert nem az a felhasználó vagyok akinek te hittél :)

válasza:

válasza:#45
Ha egy normális ember visszaolvasná ezeket a hozzászólásokat, valószínűleg nem erre a megállapításra jutna :)

válasza:

válasza:#47
Akkor újfent minek írtál? :)
Sokadik öngólod volt ez már.
Szervusz!
Kapcsolódó kérdések:
Mit tettek eddig olyat, ami nagyonnagyon patrióta? A Hungulf meg a Hazai vásár, amiről kb senki nem hallott? Vagy micsoda? A szívhangrendelet az miért lenne az? Na válaszoljatok ti nagyon patrióták!
Nemzeti zászlókat helyeztek ki, amiket csak a nemzeti ünnepeink alatt szoktak.
Tehát egy olyan szlogent mondogattok amit alapból egy általatok ellenségnek titulált személy mondott először rátok.
Azt mondták korábban, hogy ha nem lenne Facebook, akkor ők lennének hatalmon. Gondolom ez megtörtént, mert pár órára leállt a Facebook tegnap. Milyen érzés volt nekik?
Sziasztok! Miert van benne a mi hazank mozgalom virradat 2.0 2026os programjaba hogy emeljuk meg a beleegyezesi korhatart homoszexualis kapcsolatok eseten 18 evre? Most mennyi ez? Volt mar ilyen probalkozas? Megemelték?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!