Fog az ellenzék tüntetést szervezni a Tisza párt által osztogatni kívánt 100 ezres iksolai támogatás ellen?

válasza:

válasza:

válasza:Rónai Egon, ma azt mondta reggel, hogy az ellenzék hiánya lehet fájó az új kormánynak.
Én inkább hiszek Rónai Egonnak, mint félőrült fizetett provokálóknak.

válasza:"Nem ugy volt,hogy üres a kassza?"
Alapfokú politikai kommunikáció kezdőknek: az "üres a kassza" egy szókép, amivel nem arra akarnak utalni, hogy nincs semmi az államkasszában, hanem arra, hogy nincs mindenre elég, amire kellene. De átcsoportosítással még ilyen esetben lehet forrást teremteni bármire.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eu-s pénz még semennyi sem jött, saját pénzéből adja MP?
Gyopáros szerint falurombolás készül, miközben emlékeim szerint ők is leginkább lesz.rták a falvakat és a vidékieket. Most is inkább az elvándorlás és a munkanélküliség jellemző a falvak legtöbbjére, nem az általános fejlődés
Ez lenne a híres nagymagyar, családbarát, nemzeti, keresztény értékrend? Arra szavazni, hogy az ország és a 10 millió magyar ember essen el több ezer milliárd forinttól? Ha már mostantól már ellopni nem tudják, akkor más se kapja meg? Mit szólnak ehhez a Fidesz-párti szavazók?
A kormányváltás óta megkezdődött a korrekt tárgyalási folyamat az EU-val a támogatások kifizetésére és elindult az orszàg visszademokratizálódása. Azt vettem észre, hogy minél közelebb kerül a Tisza, hogy visszahozza a Fidesz diktatúràja miatt befagyasztott...
Bige László régóta fidesz ellenes üzletember Márki Zay Pétert is támogatta amikor kampányolt és most azt hallottam hogy állítólag a Tisza pártot is támogatta a kampányban hogy váltsák le a fideszt? Bige László lesz az új Mészáros Lőrinc? Megfog gazdagodni az elkövetkező években?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!