Mihazank szavazók mit szólnak ahhoz hogy Toroczkai bent akarja tartani Sulyok Tamást és Polt Pétert? Tényleg erre szavaztak?

válasza:9) Nem jön semilyne penz az EU-tol, csak a tisza szektasokat lehet ezzel etetni.
PS: Az, hogy kegyelmet adna Orbannak vagy barkinek az csak egy teroa, a Lex Orbant is siman alairta.

válasza:

válasza:

válasza:#13 Rengeteget beszélt a korrupcióról, ezzel persze sosem került be a tiszásdékás propagandamédiába. Emellett egyedül ő beszélt a felszámoló maffiáról, amiben orbán és az istened egyaránt benne van. Nem volt, van.

válasza:"Egy köztársasági elnököt leváltani a mandátuma lejárta előtt csak azért, mert nem a miniszterelnök bábja, "
Nem ezért akarják leváltani.

válasza:

válasza:#16 De, ezért. Semmi konkrét indokot nem tudnak rá mondani.
#17 Nem tudom, mi az a MIDESZ, de a linkelt videóból derül ki.

válasza:

válasza:Nagyon kreténnek kell lenni hogy még az okát se akarja valaki érteni miért akarják leváltani.. mondjuk el lett mondta sokat agyalni sem kellene rajta.
Érdekes hogy amikor a fiatalok mocskosfideszeztek a koncerteken akkor szatyor fing úr feltétlenül szükségességét érezte a felszólalásnak és előadni hogy "hát kérem itt értelmesen kellene egymással kommunikálni stb"
De amikor Orbán egy nemzeti ünnepen bírókat, civileket, aktivistakat nevezett poloskának akiket ki kell takarítani akkor kussolt, meg akkor is kussolt amikor a fidesz olyan kampányvideót gyártatott hogy magyar kislánynak az apukáját a sárban a fronton mennydörgések közepette fejbelövik...
Nos röviden ezekért is anyáztak a fiatalok! Akik nem értik ezen összefüggést azokra nem tudok jóhiszemű jószándékú emberként tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Röviden a sztori, hogy Keszthelyi volt jobbikos képviselők feljelentették Toroczkait rágalmazásért, ezért a Keszthelyi járásbíróság kezdeményezte Toroczkai mentelmi jogának megszüntetését. Ma a Parlament elé került az ügy és Toroczkai felszólalásában kijelentette, hogy...
Én most arról a Jobbikról beszélek amelyiknek még Vona Gábor volt az elnöke. Szerintem ő lett volna a legjobb opció arra, hogy a Fidesz leválthassuk de csalódást okozott mert lemondott. Vona szerintem korrektebb módon állt volna a Magyar emberek élére mint ahogyan most...
Jakab korábban azt ígérte a szövetségeseinek, hogy hozza a vidéki jobbikos szavazókat az összefogásba, ám ez nem így lett.
Így Budapest nagyrészéről is elzavarhatták volna a balliberálisokat, 6 egyéni mandátumot elvéve tőlük. Ráadásul Budapesten a Mi Hazánk szavazóknak tudniuk kellett arról, hogy a ballibek az esélyesek a győzelemre, ám ha a Fideszre szavaznak a balliberálisok egyéni...
Hello! Láttom milyen sok a Mi Hazánkos itt a GYK-n, az lenne a kérdésem hogy az közös ellenzékre vagy a fideszre szavaznátok ha a párt nem idulna? Vagy 2018-ban kire szavaztatok? Köszi a válaszokat!
Demokráciában nem arra szavazunk akire akarunk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!