Mást is örömmel tölt el nézni a bukott fideszesek vergődését, jajveszékelését, kamutünteteseit, miközben a legpontosabban mérő Medián 70% felé méri a Tiszát?

válasza:Nem.
Van életem.
Az életemben vannak örömök.
Nem a silány mediacirkusz töltő ki.

válasza:

válasza:Szerintem inkább szomorú, hogy egyrészt ezt jelenti számukra a megújulás, másrészt, hogy erre még van igény.
Ugyanaz a forgatókönyv, múlttal való szembenézés teljes hiánya és az számukra a politika, hogy álproblémákkal foglalkoznak és hazudoznak mindenről.
Remélem ez csak egy rossz korszak és valahogy majd eltűnik a történelem süllyesztőjében ez az egész populizmus.

válasza:Ezek diktátorok mind a " szuverenitásukat " féltik. Vucics is Putyin is Orbán is ,hal istennek ő már a múlt.
Kezd már összeállni a kép???
Akárhol keresnek, mindig ugyanazok a nevek és egy PICI CSAPAT (a népességhez képest!), egy BŰNBANDA áll össze, akik évtizeden át, ELHITETTE VELETEK A 🍊TÖMEGET⚠️
Pedig csak egy, jól szervezett, az ország egész területét behálózó, néhány tízezer, opportunista, pedofil, NÁCI és egyéb kategóriás BŰNÖZŐ uralkodott felettetek‼️
(A legerősebb, egyszeri 2/3 is CSAK 27% volt valójában⚠️)
Ez az olló már rég levágta a narancsos nadrágot, és most ott áll a Fidesz alsógatyában a közvélemény-kutatás közepén, miközben még mindig azt motyogja, hogy , Brüsszel".

válasza:Addig se figyelsz mivel ver át a kormány, amíg fideszt utálod, nincs vized, Sulyok1G, Vitnyéden mi van, kapcsold ki a klímát, pócs1G, stb.
Jó vergődést!

válasza:Én még többet várnék.
Várom a napot, amikor Orbánt vezetőszáron fogják vinni a rendőrségre vagy az ügyészségre. És ugyanezt várom Szíjjártóval és Rogánnal is.

válasza:

válasza:Amig nincs elszámoltatás és nincsenek börtönben és még mindig náluk van az ország vagyona, addig kicsit sem örülök.
Sőt, amig ez nem történik meg, addig még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ki lett itt átverve. Lehet, hogy mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Nem egy ilyen posztot látok, hogy pl a Momentum már 2017-ben beszélt arról, amit most a Tisza megvalósított.
Egyébként szerintetek sokan leszünk kint jövő szombaton Budapesten a pride-on? Vagy idén azért szolidabb lesz?
Minden irányba adókedvezmények, vagy annak igérgetése. 14. havi nyugdij, fél évnyi "fegyverpénz" a rendvédelmiseknek. Mindenféle kedvezményes hitelek kölcsönök, utalványok a különböző társadalmirétegeknek. Ekkora osztogatás még sosem volt, mégis ez lett minden idők...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!