Akit zavar az, hogy Magyar Péter x évig a NER haszonélvezője volt, azt maga a NER önmagában miért nem zavarja?

válasza:

válasza:Nem vagyok kötekedő. Sosem szavaztam a fideszre. Egyrészt, baloldali, liberális vagyok, másrészt, sosem volt, még 2010-ben, vagy előtte sem, semmilyen olyan üzenetük, ami megtalált volna. 2010-ben nem tudtam szavazni az akkori baloldalra, otthon maradtam, mint jó sokunk. Akkor (részben) azért nyert a fidesz 2/3-al, mert mi nem mentünk el. Azután sem szavaztam rájuk, hanem mindig a legerősebb ellenzéki lehetőségre. Engem zavar Magyar múltja, zavar az, hogy őt választotta meg az ország azokhoz képest, akik végig Orbán ellen voltak (még úgy is, hogy tudom, hogy némelyikkel volt tényleges kollaboráció, noha nem a teljes ellenzékkel).
Az én szememben, ő végignézte azt, ahogy Nyakó Istvánt majdnem meglincselik a kopaszok a vasárnapi boltzár ügyében, ahogy Gulyás Marci úját eltörik a Ligetben, vagy elviszik a rendőrök, nem is egyszer, ahogy megannyi ellenzéki vezetőt tettek tönkre és járattak le, aljasabbnál, aljasabb módszerekkel, és közben igazuk lett, legalább abban, amit mondtak, mert 0rbán tönkreb@szta az országot és majdnem kivezetett minket Európából.
Sosem voltam a NER része, mindig is kritikus voltam vele szemben én ezért látom problémásnak Magyar Péter és több tiszás szerepét.

válasza:

válasza:Honnét veszed, hogy nem zavarja?
Állat a csiga!

válasza:

válasza:Megértettem. Te minden tömeget homogénnek vélsz, pedig ilyen tömeg nincs is.
Az utcán körül nézel. Az hülye, mert kopasz. Az hülye mert sovány. Az hülye mer piros nyakkendőt hord. Az hülye mert sánta. Az hülye. Csak.
Nagy így könnyű. De te is az utcán vagy! Akkor te mi vagy?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#9 nem, nem lett volna jobb. Ha kívánni lehetne, felőlem minden fideszes és MP is eltakarodna a közéletből.
Amúgy a Tiszára szavaztam ezzel együtt us, mert a Fidesz ezen a ponton az EU-t veszélyeztette, katasztrofális történelmi tragédia lett volna még 4 év nekik. MP-t meg csak simán opportunistának tartom, még mindig jobb, bár nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Rondák, sehol egy normális tábla hogy mi hol található ha feljössz a lépcsőn, régen azért sokkal kulturáltabb volt.
Magyar Péter a helyén hagyta ezt a bohócot.
Nem idegesít benneteket hogy a fideszes politikusok a mai napig milliárdosok és több ezer évig krl5lene dolgoznod hogy annyi pénzed legyen mint nekik?
Még az ispánozás eltörlését megértem, na de a vármegye miért nem maradhat? Már nincsenek várak, meg régies? Ez a gond csak? Amúgy vannak még várak, de mindegy. Meg fél Európa királyság. Hagyományőrzésként meg lehetne hagyni. Azért ezer évig csak így hívták. Na meg a...
Egy hetero férfinak és nőnek minden rendelkezésére áll ma Magyarországon: -családtámogatás -szabad örökbefogadás -házasság -a társadalom fele nem veti meg Ez az LMBTQ emberekre nem igaz. Akkor tulajdonképpen mi is zavar sokakat ebben az országban? Mert engem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!