Magyar Péter szemét miért csípte a vármegye?

válasza:"A helyzet az, hogy te nem játszod, ezért nem értesz meg."
Nocsak, nocsak, személyeskedünk? 😏
"Visszaböfögöd a tiszás (korábban ballib) propagandát."
Tényleg? Melyik hozzászólásomban véltél felfedezni "tiszás propagandát"? 😏
"Most, amikor nyilván nevetségessé váltál és nincsenek érveid"
Mondja ezt az, akinekva hozzászólása nem áll másból, mint személyeskedésből és demagóg panelek ismételgetéséből...
"azt adod elő, hogy én nem értelek meg. :DDD"
Miért hazudsz? Nem előadtam, kérdeztem.
"Pontosan látom, hogy mi történik. Elfogytak az érveid, mert a buborékodon belül nem ehhez szoktál."
A valóság is érdekel, vagy megelégszel a saját kis történeteddel?😏

válasza:"Nocsak, nocsak, személyeskedünk? 😏"
Nocsak, nocsaak, előzúztuk a személyeskedés kártyát és áldozati pózba vágtuk magunkat? :DDD
Milyen érdekes, hogy szerinted ez nem személyeskedés:
" Csak játszod a hülyét, vagy tényleg szükséges részletesebben kifejtenem, hogy megértsd?"
Ez persze nem személyeskedés, mert ez te írtad :DDD
Leírtam, hogy miért vagy hülye. Éppen ezért nem személyeskedés.
Személyeskedés az, amit te művelsz: Érvek hiányában a személyemet támadod.
Ne használj olyan kifejezéseket, amelyek jelentését nem érted, mert csak égeted magad az értelmesek előtt!

válasza:Miután hosszasan magyaráztad a semmit, emlékeztetlek, hogy elfelejtettél válaszolni.
Peldául erre: "Tényleg? Melyik hozzászólásomban véltél felfedezni "tiszás propagandát"? 😏"

válasza:"Érvek hiányában a személyemet támadod."
Tényleg?
Akkor erre is, ha volnál szíves említeni egy pékdát...😏
Csupa fül vagyok

válasza:#33-34!
Te az a tiszás troll vagy, aki képes heteken át azt hazudni, hogy nem kapott választ?
Annyira hülye nem lehetsz, hogy látod az előző kommentemben a beidézett személyeskedésedet.
"Miután hosszasan magyaráztad a semmit, emlékeztetlek, hogy elfelejtettél válaszolni."
Nem felejtettem el, csak aki annyira gerincetelen, hogy személyeskedni kezd, majd a következő körben ő vádol személyeskedéssel, arra a trollra nem érdemes több időt szánni.
És az egészben az a legviccesebb, hogy van pofád a válaszomat követelni, miközben egyetlen érdemi választ nem adsz, nagyvonalúan elfelejtesz válaszolni arra, ami kellemetlen.
Értem, hogy a tiszánál ez a szint, de értelmes embereknél ez szint alatti.

válasza:"Te az a tiszás troll vagy, aki képes heteken át azt hazudni, hogy nem kapott választ?"
Látod, látod, mielőtt pattogni kezdesz, nem ártott volna néhány dolgot tisztázni: nem, nem vagyok tiszás troll és ha jól számolom, 8 napja regisztráltam az oldalra.
"Annyira hülye nem lehetsz, hogy látod az előző kommentemben a beidézett személyeskedésedet."
És még én vagyok a fogalmatlan...😏
Támadtam a szenélyedet egy konfrontatív, tisztázandó kérdéssel? Az ám a személyeskedés! 😄
"Nem felejtettem el, csak aki annyira gerincetelen, hogy személyeskedni kezd, majd a következő körben ő vádol személyeskedéssel, arra a trollra nem érdemes több időt szánni.
Aha... akkor ezek szerint ezt a szánalnas magyarázkodást már nem is te írtad, hiszen nem szánod rá az időt...😏
Nem arról van szó inkább, hogy alaptalanul vádaskodtál és most próbálsz kiangolnázni a szituból?
"És az egészben az a legviccesebb, hogy van pofád a válaszomat követelni, miközben egyetlen érdemi választ nem adsz, nagyvonalúan elfelejtesz válaszolni arra, ami kellemetlen."
Az egészben van egy még viccesebb: hogy kínosan kerülsz mindennemű konkrétumot. A kommunikációd abból áll, hogy a más állásponton levő az hülye, bezzeg te...
A non plus ultra: az életemet is fel merem tenni rá, hogy olyan válaszokat is nekem tulajdonítasz, amit nem én írtam, csak önmagad vélt nagyságától elaléltan teljes gázzal száguldottál a százholdas 🌳szerdőbe.
Na szevasz!

válasza:"Látod, látod, mielőtt pattogni kezdesz, nem ártott volna néhány dolgot tisztázni: nem, nem vagyok tiszás troll és ha jól számolom, 8 napja regisztráltam az oldalra."
Vannak kétségeim, hogy el tudsz számolni 8-ig. :D
– Menj vissza Michiganbe, seggfej!

válasza:"577 millióba kerül Magyar Péter történelmi díszletcseréje"
Fejenként 60 forintba. !!!

válasza:"Fejenként 60 forintba. !!!"
Érdekes, hogy amikor vármegyékre cserélték a táblákat, akkor rinyáltatok, hogy ez milyen sokba kerül.
De persze a kommunista restaurációra nektek semmi sem drága.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ugye a folyó főága az, aminek a legnagyobb vízhozama, és a Duna elterelése után a bősi üzemvízcsatorna lett! Meg így Magyarország hozzáférhetne a bősí vízerőműhöz, ami így nekünk is termelne áramot!
A fidesz felesleges pénzköltéssel rendezett egy történelmi dolgot amit a komcsi rákosiék átneveztek. Okés, mehetett volna jobb helyre is az a pénz. Na de most ezek komolyan újabb pénzszórással ezt bosszúból visszacsinálják? Tényleg ennyi eszük van? Ezek a fidesznél is hülyébbek?? "Ezek ugyanazok"..
Illetve kérdezem, hogy a drága állami autópark kiárusítását mikor kezdik? Vennék egy használt Audit. Az új kormány nem fog ilyen luxusautókkal járni.
Ágh Péter megőrizte egyéni mandátumát, mindössze 258 szavazattal verte a tiszás kihívóját, Strompová Viktóriát.Bejött tehát a Fidesznek az orosz piszkos kampányokból importált trükk, ebben a körzetben indult ugyanis függetlenként a kamu Magyar Péter, aki 909 szavazatot...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!