Te mit kaptál az új kormánytól?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:14 mert a fidASS szavazók akkor még jobban vergődnének
Én személy szerint a pedonarancstól semmit nem kaptam örülök hogy eltakarodtak végre azóta tisztább a levegő is

válasza:Nehezen fog tudni jót tenni. Egyesek azt várják, hogy vegyen el, egyesek azt, hogy minden maradjon, egyesek azt, hogy még adjon is.
Ez van, ha mindent is ígérsz.
Nem kaptam még eddig semmit, de abban igaza van itt azoknak, akik azt mondják, hogy még korai ezt keresni. Ami egyedül érintene az ígéretei közül (pozitívan), az az adózás és abból sem az SZJA csökkentés, hanem a KATA előző verziójának a visszaállítása, de ha azt visszaállítja, én azonnal 720 ezerrel kevesebb adót fogok fizetni 1 évben. Kérdés jó-e az, az országnak, ha ezzel nem egyedül leszek így? Mert hát nem egyedül leszek így. Nyilván tudják ezt ők is, így kérdés, hogy meglépik-e valóban? Meglátásom szerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye erre kértetek minket éveken keresztül, hogy aki nem fideszes, az küldje vissza.
Tök jó ez az új kormány😡😡😡 Speciel mi erősen gondolkodunk hogy mi a szarból fogjuk kifizetni!
Annyira vicces és szánalmas néhány fideszes kommentelőt látni, számonkérve azt, miért nincs X és Y megoldva. A gazdájuk 16 év szisztematikus rombolás és rablás után lecsupaszította az államkasszát, az ország hírnevét a földig rombolta és többszáz milliárdokat lopott a...
Normális válaszokat várok. Fideszes propaganda válaszokat nem kérek(háború, lmbtq) és Tisza rajongást se kérek. Csak reálisan, mit tud változtatni pozitív és negatív irányba a következő 4 évben?
Például Önyp bevonása egy 2. pillérbe, munkáltatói pillérbe. Ha valaki befizet X forintot, akkor a munkáltatónak kötelező a bruttó bér 3-5%-ig matchelni. A saját befizetett összeggel csökkenjen az adóalap. Nyesz számla módositása. ne csak forintba denominalizált...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!