Te mit kaptál az új kormánytól?

válasza:

válasza:Erős forint miatg kisebb lett a fizuemelésem, mivel a cégünk ügyfelei külföldiek, és hát dollárt/eurót fizetnek. Persze mikor a forint gyengélkedett, akkor az nem volt gond...
(Nem multi, magyar cég vagyunk)

válasza:

válasza:21 igen, mert most kb féláron van repjegy meg szállások, vagyis a forint mostani értékéhez nézve.
24 hát ti szavaztátok meg őket az lenne az igazságos ha mindenetek elvennék az oligmarhák, megérdemelnétek.

válasza:

válasza:Ne fossál, nem fognak elvenni, vagy legalábbis nem többet, mint amit a fidesz elvett, ilyen-olyan hangzatos szöveg mögé rejtve.
Azért ez annyira tipikus..."mit kaphatok, mit adnak"
Két hónap telt el, de te már remegve tartod a markod...😏
“ Két hónap telt el, de te már remegve tartod a markod...”
Ja, én azt hittem a kormány értünk van. Bocs, az egy másik ország.

válasza:"Ja, én azt hittem a kormány értünk van. Bocs, az egy másik ország."
A kormány értünk van, de 1: nem csodatevő, 2: az "értünk van" nem abban merül ki hogy "aggyápénztésrádszavazok", hanem pl. megteremti egy élhető ország feltételeit, vagy, pl. nem döglesz éhen, mint kisvállalkozó, nem lehetetlenítenek el, ha ki mered mondani a kritikádat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye erre kértetek minket éveken keresztül, hogy aki nem fideszes, az küldje vissza.
Tök jó ez az új kormány😡😡😡 Speciel mi erősen gondolkodunk hogy mi a szarból fogjuk kifizetni!
Annyira vicces és szánalmas néhány fideszes kommentelőt látni, számonkérve azt, miért nincs X és Y megoldva. A gazdájuk 16 év szisztematikus rombolás és rablás után lecsupaszította az államkasszát, az ország hírnevét a földig rombolta és többszáz milliárdokat lopott a...
Normális válaszokat várok. Fideszes propaganda válaszokat nem kérek(háború, lmbtq) és Tisza rajongást se kérek. Csak reálisan, mit tud változtatni pozitív és negatív irányba a következő 4 évben?
Például Önyp bevonása egy 2. pillérbe, munkáltatói pillérbe. Ha valaki befizet X forintot, akkor a munkáltatónak kötelező a bruttó bér 3-5%-ig matchelni. A saját befizetett összeggel csökkenjen az adóalap. Nyesz számla módositása. ne csak forintba denominalizált...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!