Ott lesz Orbán Viktor Donald Trump mellett a foci VB döntőjén a VIP páholyban?
Figyelt kérdés
Állítólag ebben nagyon reménykedik OV. Trump viszont nem szereti a lúzereket.júl. 4. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Ott lesz Trump mellett
Nem lesz ott Trump mellett
10 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Orbán Viktor nem a vb hanem a börtön miatt aggódik. Trump le fogja Orbánt tartóztatni hogy benyaljon Magyar Péternek.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem előbb-utóbb kimegy Amerikába és elfelejt visszajönni. Azt fogja mondani, hogy nem független a magyar igazságszolgáltatás, nem bízik benne. Nem fog ülni, mások viszik majd el a balhét.
júl. 4. 19:24
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Majd trumpli bejelenti 2 cavinton beszedése közben, hogy orbánnak, Törökország bukott miniszterelnökének ad egy dedikált wc papírt, múltkor is annyira élvezte a dedikált sapekot, csak ne kelljen bukott bohócokkal smúzolni.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Trump már azt se tudja, ki az az Orbán.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, úgy néz ki, hogy ott lesz a döntőn. Nagyon kíváncsi vagyok Trump akar-e mutatkozni egy bukott diktátorral.
júl. 13. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Mit tegyek, ha megundorodtam az Amnesty Internationaltől? Maradjak a támogatójuk? Rossz ember vagyok, mert nem állok ki mindenki mellett?
Amiatt kezdtem el őket támogatni, mert tetszett, hogy függetlenek, védik a jogait minden elnyomottnak, függetlenül attól, hogy az USA vagy a szovjetek/kínaiak feleltek a dologért. Igazából vallási okok miatt támogattam őket, mivel egy kvéker és egy katolikus...
Baloldaliak, magánszemélyek számára betiltanátok az ingatlan birtoklást, hogy mindenki egyenlő feltételek mellett élhessen bérlakásban?
Államosítani kell a jelenlegi ingatlanállományt, és újra el kell osztani igazságosan mindenki között bérlakás formájában?
Magyar Péter jó példa arra amikor az incel megtöri a fizika és természet szabályait mert olyan szintű agresszivitást fejlesztett ki ami mellett még...
És nem is akárhogy hiszen egy Varga Judit azért szerintem nagyon jó nőnek számít.
Nem is volt olyan rossz terv a Fidesztől egy migránsbefogadó bázist csinálni az osztrák határ mellett?
Szerintem ez jó ötletük volt. Megkapták volna a magyar szociális ellatást (havi 50 ezer Ft) és egy hét múlva már mind visszagyalogolt volna a határon. A migránskvótát úgy is ránk eröltették volna. Meg napi -1 milliárdba az a 2000 migráns úgy se lett volna. De ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!