Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ott lesz Orbán Viktor Donald...

Ott lesz Orbán Viktor Donald Trump mellett a foci VB döntőjén a VIP páholyban?

Figyelt kérdés
Állítólag ebben nagyon reménykedik OV. Trump viszont nem szereti a lúzereket.

júl. 4. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Ott lesz Trump mellett
Nem lesz ott Trump mellett
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor nem a vb hanem a börtön miatt aggódik. Trump le fogja Orbánt tartóztatni hogy benyaljon Magyar Péternek.
júl. 4. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem előbb-utóbb kimegy Amerikába és elfelejt visszajönni. Azt fogja mondani, hogy nem független a magyar igazságszolgáltatás, nem bízik benne. Nem fog ülni, mások viszik majd el a balhét.
júl. 4. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd trumpli bejelenti 2 cavinton beszedése közben, hogy orbánnak, Törökország bukott miniszterelnökének ad egy dedikált wc papírt, múltkor is annyira élvezte a dedikált sapekot, csak ne kelljen bukott bohócokkal smúzolni.
júl. 5. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Trump már azt se tudja, ki az az Orbán.
júl. 5. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, úgy néz ki, hogy ott lesz a döntőn. Nagyon kíváncsi vagyok Trump akar-e mutatkozni egy bukott diktátorral.
júl. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha megundorodtam az Amnesty Internationaltől? Maradjak a támogatójuk? Rossz ember vagyok, mert nem állok ki mindenki mellett?

Amiatt kezdtem el őket támogatni, mert tetszett, hogy függetlenek, védik a jogait minden elnyomottnak, függetlenül attól, hogy az USA vagy a szovjetek/kínaiak feleltek a dologért. Igazából vallási okok miatt támogattam őket, mivel egy kvéker és egy katolikus...

Baloldaliak, magánszemélyek számára betiltanátok az ingatlan birtoklást, hogy mindenki egyenlő feltételek mellett élhessen bérlakásban?

Államosítani kell a jelenlegi ingatlanállományt, és újra el kell osztani igazságosan mindenki között bérlakás formájában?

Nem is volt olyan rossz terv a Fidesztől egy migránsbefogadó bázist csinálni az osztrák határ mellett?

Szerintem ez jó ötletük volt. Megkapták volna a magyar szociális ellatást (havi 50 ezer Ft) és egy hét múlva már mind visszagyalogolt volna a határon. A migránskvótát úgy is ránk eröltették volna. Meg napi -1 milliárdba az a 2000 migráns úgy se lett volna. De ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!