Ha a Fidesznek olyan fontosak voltak a magyar családok, miért törölték el a hatósági áras üzemanyagot?

válasza:Viszont fentebb már elmondták neked, hogy az általad kiírt dolog több éves, durva csúsztatáson alapul, és a jelenlegi helyzetben irreleváns.
Semmi mást nem csinálsz, csak egy olyan pártot szapulsz, amelyik már nincs hatalmon, és a jelenlegi ellenzék 4 évvel ezelőtti tettével akarod a lovad jelenlegi hazugságát kisebbíteni.
A kérdésedet így kellett volna feltenni:
Közel 4 éve, amikor Magyar Péter még a ner-es állásaiban Orbán seggét nyalta, miért szüntették meg a hatósági árat és a messiás őszentsége, Magyar Péter miért nem tiltakozott ez ellen?
De értsd már meg végre, hogy ez a kérdés nem a jelenlegi helyzetről szól.
Miféle csúsztatás? Hol szapultam én egy olyan pártot, amelyik már nincs hatalmon?

válasza:"A Tisza nem mondta, hogy 480-as benzint vezet be."
Ja, csak éppen ezt követelte. Ami gyakorlatilag ugyanaz.

válasza:"De értsd már meg végre, hogy ez a kérdés nem a jelenlegi helyzetről szól."
Amit kiírtál nem kérdés, hanem arcátlan, tiszás agitáció.
"Hol szapultam én egy olyan pártot, amelyik már nincs hatalmon?"
A kérdésnek álcázott agitációdban.
A szinted pedig 1960, agitprop szakkör.
"Amit kiírtál nem kérdés, hanem arcátlan, tiszás agitáció."
Ez érdekes, pedig nem is olyan rég még azt írtad, hogy:
"A kérdésed a Fidesszel foglalkozik."
Majd szólj ha sikerült eldönted, hogy kérdés, vagy nem kérdés.
Csúsztatás hol volt? Mivel szapultam őket?

válasza:"Háborúba sodródás, 1000 Ft-os benzin, recsökkentés eltörlése, nyugdíjak megadóztatása, migránsok hol vannak?"
Jönnek már, csak figyeljél!

válasza:"A kérdésedet így kellett volna feltenni:
Közel 4 éve, amikor Magyar Péter még a ner-es állásaiban Orbán seggét nyalta, miért szüntették meg a hatósági árat és a messiás őszentsége, Magyar Péter miért nem tiltakozott ez ellen?"
Bizony, bizony!

válasza:#11
Magyar Péternek miért kellett volna tiltakozni, amikor a Fidesz kivezette a hatósági árat?
Kapcsolódó kérdések:
A kampányban még azt mondták, az üzemanyagot terhelő adókat kellene csökkenteni. Ehelyett ugyanazt csinálják, mint a Fidesz, csak kisebb árrést biztosítanak a nagykereskedőnek.
Ellenzékben ezt követelte a kormánytól.
Januártól 8-9 forintal emeli Orbán az üzemanyagok jövedéki adóját... Teszi ezt arra hivatkozva hogy egy tavalyi kormányrendelet szerint a jövedéki adót minden évben az inflációval megegyező mértékben emelni kell. Ez nem zavarja a fidesz szavazókat? A választási...
"A legjelentősebb változás az, hogy a jövedéki adó szintjét az uniós minimumszinthez igazítják. Ezt azzal indokolták, hogy Magyarország évek óta kockáztatta a kötelezettségszegési eljárást azzal, hogy az uniós szintnél alacsonyabban határozta meg a jövedéki adó...
Szó szerint így mondta a bemondó hölgy. Értem én hogy a piaci árhoz képest olcsó a magyar hatósági áras. De azért durva hogy mekkorát változik a világ hónapról hónapra...hogy a 480 Ft-os üzemanyag ár olcsónak minősüljön. Valószínű egy éve ezt senki nem hitte volna...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!