Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesznek olyan fontosak...

Ha a Fidesznek olyan fontosak voltak a magyar családok, miért törölték el a hatósági áras üzemanyagot?

Figyelt kérdés

júl. 4. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Viszont fentebb már elmondták neked, hogy az általad kiírt dolog több éves, durva csúsztatáson alapul, és a jelenlegi helyzetben irreleváns.

Semmi mást nem csinálsz, csak egy olyan pártot szapulsz, amelyik már nincs hatalmon, és a jelenlegi ellenzék 4 évvel ezelőtti tettével akarod a lovad jelenlegi hazugságát kisebbíteni.

A kérdésedet így kellett volna feltenni:

Közel 4 éve, amikor Magyar Péter még a ner-es állásaiban Orbán seggét nyalta, miért szüntették meg a hatósági árat és a messiás őszentsége, Magyar Péter miért nem tiltakozott ez ellen?

júl. 6. 07:20
 12/20 A kérdező kommentje:

De értsd már meg végre, hogy ez a kérdés nem a jelenlegi helyzetről szól.

Miféle csúsztatás? Hol szapultam én egy olyan pártot, amelyik már nincs hatalmon?

júl. 6. 08:46
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

"A Tisza nem mondta, hogy 480-as benzint vezet be."

Ja, csak éppen ezt követelte. Ami gyakorlatilag ugyanaz.

júl. 6. 09:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem, követelni, és ígérni két különböző dolog, de a kérdés még mindig nem a Tiszáról szól.
júl. 6. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

"De értsd már meg végre, hogy ez a kérdés nem a jelenlegi helyzetről szól."

Amit kiírtál nem kérdés, hanem arcátlan, tiszás agitáció.

"Hol szapultam én egy olyan pártot, amelyik már nincs hatalmon?"

A kérdésnek álcázott agitációdban.

A szinted pedig 1960, agitprop szakkör.

júl. 6. 21:32
 16/20 A kérdező kommentje:

"Amit kiírtál nem kérdés, hanem arcátlan, tiszás agitáció."

Ez érdekes, pedig nem is olyan rég még azt írtad, hogy:

"A kérdésed a Fidesszel foglalkozik."

Majd szólj ha sikerült eldönted, hogy kérdés, vagy nem kérdés.

Csúsztatás hol volt? Mivel szapultam őket?

júl. 6. 22:18
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Háborúba sodródás, 1000 Ft-os benzin, recsökkentés eltörlése, nyugdíjak megadóztatása, migránsok hol vannak?"

Jönnek már, csak figyeljél!

júl. 8. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdésedet így kellett volna feltenni:

Közel 4 éve, amikor Magyar Péter még a ner-es állásaiban Orbán seggét nyalta, miért szüntették meg a hatósági árat és a messiás őszentsége, Magyar Péter miért nem tiltakozott ez ellen?"

Bizony, bizony!

júl. 8. 11:44
 19/20 A kérdező kommentje:
A kérdésnek még mindig semmi köze Magyar Péterhez.
júl. 8. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:
56%

Magyar Péternek miért kellett volna tiltakozni, amikor a Fidesz kivezette a hatósági árat?

júl. 8. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péterék miért nem az üzemanyagok adójának csökkentéséhez folyamodtak, a stratégiai készletek ismételt felszabadítása helyett?

A kampányban még azt mondták, az üzemanyagot terhelő adókat kellene csökkenteni. Ehelyett ugyanazt csinálják, mint a Fidesz, csak kisebb árrést biztosítanak a nagykereskedőnek.

Mennyit segíta magyar családoknak az üzemanyagok jövedéki adójának emelése?

Januártól 8-9 forintal emeli Orbán az üzemanyagok jövedéki adóját... Teszi ezt arra hivatkozva hogy egy tavalyi kormányrendelet szerint a jövedéki adót minden évben az inflációval megegyező mértékben emelni kell. Ez nem zavarja a fidesz szavazókat? A választási...

Az Európai Unió jövedéki adó minimumszint előírása miatt 2024. január 1-től 41 forinttal kell emelni az üzemanyagok árát Magyarországon. Az uniós...

"A legjelentősebb változás az, hogy a jövedéki adó szintjét az uniós minimumszinthez igazítják. Ezt azzal indokolták, hogy Magyarország évek óta kockáztatta a kötelezettségszegési eljárást azzal, hogy az uniós szintnél alacsonyabban határozta meg a jövedéki adó...

Ma azt mondták a rádióba a híreket mondva, hogy OLCSÓ üzemanyagot csak magyar rendszámmal lehet tankolni. Sírjak vagy nevessek?

Szó szerint így mondta a bemondó hölgy. Értem én hogy a piaci árhoz képest olcsó a magyar hatósági áras. De azért durva hogy mekkorát változik a világ hónapról hónapra...hogy a 480 Ft-os üzemanyag ár olcsónak minősüljön. Valószínű egy éve ezt senki nem hitte volna...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!