Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zsolti bácsi nem is létezik,...

Zsolti bácsi nem is létezik, csak a Tisza egyik gerinctelen kampánytrükkje volt a sok közül?

Figyelt kérdés
júl. 5. 01:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Sokáig én is azt hittem hogy ez biztosan túlzás már, egyszerűen nem lehet igaz.

Viszont ahogy a kormányváltás után egyre több bűntett kitudódik, lelepleződik a fidesz oldalán, most már nincs kétségem, hogy ez a pedofil ügy is valódi.

Zsolti bácsi minden valószínűség szerint Semjén.

júl. 5. 02:29
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
A valós események még sokkal rosszabbak.
júl. 5. 02:51
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem...és hamarosan kiderül...ez a pedofidesz.
júl. 5. 06:26
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha jól rémlik akkor pont, hogy a DK kezdett nagyon Zsolti bácsizni, illetve konkrétan egy személyt gyanúba hozni.

Tisza csak elég hangosan kiabálta, hogy szeretnék ha kiderülne Zsolti bácsi személye.

júl. 5. 07:26
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem ezért vesztett a pedesz.
júl. 5. 07:35
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Én MP helyében nem most robbantanám a bombát, hanem majd ha csökken a népszerűsége és választások lesznek. 80 százaléknál minek hozná nyilvánosságra az iratokat?
júl. 5. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Nincsenek iratok, ez választási manipuláció volt. Vannak emberek a népességben akik bűnözők, és ezek kárt okoznak. Ha ez a tiszába hízelgi be magát akkor ott okozott volna kárt. Más kérdés hogy jobboldalnál kevesebb a lóvé hogy választási hisztériát csináljanak és meghamisított ügyekkel turbózzák fel az eredeti problémát, mert a világ összes pénze a baloldalon van.
júl. 5. 11:09
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

7es forrás, bizonyíték?

Ahha..ezért voltak százmilliárdjai a pedofidesznek a hazugságokra, lejárató kampányokra, karaktergyilkolásokra amikről kiderült mind aljas hazudozás volt, ahogy az megszokott a fidesznél

júl. 5. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem #1, félreértetted. Semjén egy kirakatbábu, ez a "zsoltibácsi" nem egyetlen személy, hanem az egész bűzös orbáni rendszer jellemzője. A fogyatkozó maradék szolgák hisznek szokás szerint bármit, kétségtelen, most nincs hős védelmező, leroggyant, felállni se tud. Ez kétségbeesést szül. Pedig a legjobb, amit a pszichiáterek javasolnak általánosságban. Engedd el, állj talpra, vedd észre, tudsz te magad is menni. tanulj, megvilágosodsz, és észreveszed, a környezeted nem gyűlöl, de azt sem szereti, ha te gyűlölöd. Megtanulod az emberi szót és kiderül, jól el tudsz lenni e közösségben.

Megpóbálhatod, nem veszítes semmit. Csak a nyűgjeidet.

júl. 5. 11:24
 10/15 anonim ***** válasza:
8 milyen bizonyíték? Kérdezd meg az mi-t vagy kezdj el rákeresni, hogy hol a lóvé a világban, és mik az alap érdekek. Hogy a ner vagyok ehhez képest semmi, az 100000000000%
júl. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Politikai célra lopott vagyon létezik?

Hogy ellenzékben fenntarthassák a médiájukat?

Létezik szélsőbaloldali/liberális/pride-os túra?

Tavaly elmentem Kitörés túrára, ezáltal szerény kis közösségemben el lettem könyvelve radikális jobbosnak, mindazonáltal szeretném bizonyítani, hogy nem vagyok náci, ezért gondoltam biztos van valami a politika mérőlécén balszélre eső ilyesféle összejövetel, ahol részt vehetnék.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!