Zsolti bácsi nem is létezik, csak a Tisza egyik gerinctelen kampánytrükkje volt a sok közül?

válasza:Sokáig én is azt hittem hogy ez biztosan túlzás már, egyszerűen nem lehet igaz.
Viszont ahogy a kormányváltás után egyre több bűntett kitudódik, lelepleződik a fidesz oldalán, most már nincs kétségem, hogy ez a pedofil ügy is valódi.
Zsolti bácsi minden valószínűség szerint Semjén.

válasza:

válasza:

válasza:Ha jól rémlik akkor pont, hogy a DK kezdett nagyon Zsolti bácsizni, illetve konkrétan egy személyt gyanúba hozni.
Tisza csak elég hangosan kiabálta, hogy szeretnék ha kiderülne Zsolti bácsi személye.

válasza:

válasza:

válasza:7es forrás, bizonyíték?
Ahha..ezért voltak százmilliárdjai a pedofidesznek a hazugságokra, lejárató kampányokra, karaktergyilkolásokra amikről kiderült mind aljas hazudozás volt, ahogy az megszokott a fidesznél

válasza:Nem #1, félreértetted. Semjén egy kirakatbábu, ez a "zsoltibácsi" nem egyetlen személy, hanem az egész bűzös orbáni rendszer jellemzője. A fogyatkozó maradék szolgák hisznek szokás szerint bármit, kétségtelen, most nincs hős védelmező, leroggyant, felállni se tud. Ez kétségbeesést szül. Pedig a legjobb, amit a pszichiáterek javasolnak általánosságban. Engedd el, állj talpra, vedd észre, tudsz te magad is menni. tanulj, megvilágosodsz, és észreveszed, a környezeted nem gyűlöl, de azt sem szereti, ha te gyűlölöd. Megtanulod az emberi szót és kiderül, jól el tudsz lenni e közösségben.
Megpóbálhatod, nem veszítes semmit. Csak a nyűgjeidet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy ellenzékben fenntarthassák a médiájukat?
Tavaly elmentem Kitörés túrára, ezáltal szerény kis közösségemben el lettem könyvelve radikális jobbosnak, mindazonáltal szeretném bizonyítani, hogy nem vagyok náci, ezért gondoltam biztos van valami a politika mérőlécén balszélre eső ilyesféle összejövetel, ahol részt vehetnék.
Mielött tiszáznátol, és DK-s vagyok, és Magyar Pétert jobboldalinak tartom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!