Ki lenne a legjobb választás a Fidesz-KDNP nek a miniszterelnökjelölti posztra?
Figyelt kérdés
Én szerintem Szentkirályi Alexandra de kíváncsi vagyokjúl. 5. 08:25
31/31 anonim 

válasza:

válasza:30 akkor miért kell óra a lakossági klímához? ott a mindenki-3 fő szavazójuk, akik szívesen lekapcsolják óra nélkül is. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Magyar Péter a 2030-as választások előtt fog vállalni miniszterelnök-jelölt vitákat az ellenzékiekkel?
2006 után lesz ismét miniszterelnök-jelölt vita?
Ha 8 évig lesz Magyar Péter kormányon, akkor lehet, hogy utána Kapitány Istvánt indítják majd miniszterelnök-jelöltnek?
Szerintem Kapitány István jó miniszterelnök lenne.
Orbán - Toroczkai miniszterelnök-jelölti vita lesz a választások előtt a tévében?
Be merné vállalni Orbán? Mennyi szavazó menne át a Mi Hazánkhoz a Fideszből utána?
Az országos listát állított pártok miniszterelnök-jelöltjei vitájának milyen demokratikus kilátásai vannak Magyarországon a 2026. áprilisi...
Mint ahogy az EP választások előtt 2024-ben tudtak vitázni?
Ha a DK Dobrev Klára helyett, Dr. Tóth Károlyt indítaná miniszterelnökjelöltnek, akkor több esélyük lenne a választáson?
Szerintem Tóth Károly valódi hatalommal járó miniszterelnöknek jobb lenne, mint jórészt ceremoniális köztársasági elnöknek.
Ha a Tisza nyerné a 2026-os választást, 2030-ra Orbán Viktor lenne a Fideszes miniszterelnök-jelölt?
Vagy leváltanák, egészségügyi problémák miatt nem vállalná?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!