Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor visszavonul, ha...

Orbán Viktor visszavonul, ha nem sikerül rendbe tenni a Fideszt?

Figyelt kérdés

Szerintem ha 1 év múlva sincs előrelépés, le kellene mondania a Fidesz elnöki pozíciójáról, és vissza kellene vonulnia.

Mondjuk, ha van jó tanácsa, azt adhatna a pártnak időnként, de szerintem neki nem kellene már benne lenni a politiában. Nemsokára nyugdíjas korba lép egyébként is.

júl. 5. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz rendbetételén első és legfontosabb lépése kellene, hogy legyen Orbán lemondása. A spanjaival együtt, természetesen. Amíg ők vannak addig nem lesz semmi érdemi változás.
júl. 5. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb a tisztújításon azt mondta elég öblös hangsúllyal (sokat gyakorolhatta) "Nem adom fel, SOHA SOHA nem adom fel".

Szerintem most bekeményít és megmutatja milyen fából faragták! Első körben átnevezi a pártját Pinokkiónak.

júl. 5. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Börtönválogatottat szervezhet majd a fidesz tagjaiból.
júl. 5. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: Nem láttam, azt is elmondta, hogy mit nem ad fel?
júl. 5. 16:36
 5/7 Sperlock ***** válasza:
100%
Folytathatja a Gyurcsányi úton, de még az is dicsőségesebb volt, mert nem a börtönben ért véget.
júl. 5. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

#2 A harczot nem adja fel a liberálisokkal szemben. Azt is mondta nem fogja hagyni a hereberézést. Szó szerint így. Egyre keményebb hangot üt meg, anno gyerekekre közjószágok és nemzésre: A magyar fogságban nem tenyészik.

Teszteltem a szót, kiírtam egy kérdést pontosan ezt csak kérdőjellel. A válaszok: troll! Gyalázat! Botrány! Állatnak nézed a magyart? Törölték a kérdést!!! Pedig orbán atya mondta!

júl. 5. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek a rendbetételnek épp Orbán a fő akadálya.
júl. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Orbán Viktor teljesen visszavonult a nyilvánosságtól?

A választmányi ülés óta se híre, se hamva az ex-miniszterelnöknek. Történt valami az ülésen, ami ez eredményezte?

Visszavonul Orbán Viktor?

Zárt körben visszavonulásáról beszélt Orbán Viktor, többen Varga Judithoz hasonló karaktert látnának a helyén a Magyar Hang szerintA volt kormányfő állítólag egy évre vállalta a közösség átszervezését, miközben utódául egy Varga Judithoz hasonlító személyt keresnének a Fideszben.

Orbán Viktor bevállalja az ellenzéki szerepet vagy visszavonul a politikától?

Nem lenne az neki "rangon aluli", hogy 16 évnyi korlátlan hatalom után egy tehetetlen ellenzék tagjaként üljön valamelyik sarokban a parlamentben? Ez olyan mintha egy cég vezérigazgatóját lefokoznák portásnak.

Orbán Viktor ha elveszti a választásokat szerintetek visszavonul?

Reméljük hogy Orbán Viktor megnyeri a 2026-os választásokat. De ha mégsem nyeri meg akkor Orbán Viktor lemond a fidesz elnökségéről és visszavonul úgy mint Gyurcsány Ferenc? Vagy pedig politizál tovább csak ellenzéki politikusként? és a 2030-as választásokra fog...

Mi Hazánk Gödi Samsung gyár botrányával miért nem foglalkozik? Látványosan visszavonult az utóbbi hetekben a multi ellenes a magyar vidék védelmét...

Orbán visszatette a Mi Hazánk pártját az íróasztala fiókjába? Toroczkaitól a youtube csatornáján több videót látok Magyar Péter és Kapitány István ellen, mint a kormány ellenében, az MHM kvázi ellenzéki párttól.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!