Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Gergely tényleg meleg?

Gulyás Gergely tényleg meleg?

Figyelt kérdés
Tudom, gyakran pletykálják ezt, viszont az elmúlt két évben megházasodott és gyereke is született. Illetve amikor Magyar Péter nemrég Berlinben járt és kiposztolta azt a kolbászos videót, abban említette hogy anno Erasmusos fiatalként mindketten Hamburgban tanultak, a bérelt lakásban pedig Gulyás akkori barátnője is velük élt.

júl. 5. 16:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Igen
júl. 5. 17:03
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Mi melegek ezt tudjuk, érezzük. Bohár, Deár Dani, Trombitás, Kocsis mind melegek. Automatikusan bejelez náluk a radar.
júl. 5. 17:04
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
MP is az..
júl. 5. 17:13
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a hőségben, tuti.
júl. 5. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
MP mitől lenn? Ja mert a pedofideszes melegek ezt remélik? 🤣
júl. 5. 17:26
 6/20 hungaroboy ***** válasza:
11%
Egy kicsit túl sokat szívtatok. nem kéne ennyit! vár az elvonó.
júl. 5. 17:31
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Szoktak videót csinálni arról, hogy random járókelőknek mutatnak képet, hogy szerintük meleg férfit látnak-e a képen. Aztán akitől kérdeztek azt is lefotózzák és őt mutatják a következő járókelőnek. Mindegyik férfi azt mondja másikra, hogy meleg. Ahogy néz, ahogy áll, ahogy öltözködik, ahogy tartja a testét. Meleg... Mindenki meleg.

Lassan a politikusok között sincs olyan, akit ne melegeztek volna le. Csak azért mert nem a legférfiasabb a kinézetük már egyből homonak vannak bélyegezve.

júl. 5. 17:46
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Én azt olvastam róla hogy milák Kristóf miatt jár be a honvéd-be meg vmilyen uszodába ahol régen edzett és hogy ő is meleg és csesztették ezzel és hogy emiatt lett egy uszo csaj az alibi barátnője
júl. 5. 19:12
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de valamivel fogja orbán, hogy ott maradt abban a pöcegödörben.
júl. 5. 19:41
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Ő pedofil, mint minden fideszes.
júl. 5. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Gulyás Gergely meleg lenne?

Több helyen olvastam, hogy meleg lenne. De nem találtam rá egyértelmű cikket, hogy az lenne. Most arra gondoltam, hogy nem látták senkivel sehol, mint például Szájert. Meg azt sem találtam, hogy a nőket szeretné. Vagy ennyire elhivatott, hogy nem kell neki család?

Tényleg meleg lenne Gulyàs Gergely?

Egy meleg ismerõsöm azt mondta, hogy Gulyàs Gergely meleg és állítàsa szerint õ megèrzi az ilyet. Gyorsan ràgoogliztam és nem làttam, hogy valaha is lett volna felesège vagy baràtnõje és közimsert/gazdag/normàlisan kinéző ember lètére nem hiszem, hogy akadály lenne...

Orbán Viktor, Gulyás Gergely és Müller Cecília is azt állították, hogy a kórházak és egészségügy megfelelően fel vannak készítve. Akkor hogyan...

Javítsatok ki, ha tévedek, de ha egy kórházban nincs melegvíz és fűtés (nagyon szánalmas), akkor az minden, csak nem megfelelően felszerelt és előkészített:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!