Gulyás Gergely tényleg meleg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szoktak videót csinálni arról, hogy random járókelőknek mutatnak képet, hogy szerintük meleg férfit látnak-e a képen. Aztán akitől kérdeztek azt is lefotózzák és őt mutatják a következő járókelőnek. Mindegyik férfi azt mondja másikra, hogy meleg. Ahogy néz, ahogy áll, ahogy öltözködik, ahogy tartja a testét. Meleg... Mindenki meleg.
Lassan a politikusok között sincs olyan, akit ne melegeztek volna le. Csak azért mert nem a legférfiasabb a kinézetük már egyből homonak vannak bélyegezve.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több helyen olvastam, hogy meleg lenne. De nem találtam rá egyértelmű cikket, hogy az lenne. Most arra gondoltam, hogy nem látták senkivel sehol, mint például Szájert. Meg azt sem találtam, hogy a nőket szeretné. Vagy ennyire elhivatott, hogy nem kell neki család?
Egy meleg ismerõsöm azt mondta, hogy Gulyàs Gergely meleg és állítàsa szerint õ megèrzi az ilyet. Gyorsan ràgoogliztam és nem làttam, hogy valaha is lett volna felesège vagy baràtnõje és közimsert/gazdag/normàlisan kinéző ember lètére nem hiszem, hogy akadály lenne...
Javítsatok ki, ha tévedek, de ha egy kórházban nincs melegvíz és fűtés (nagyon szánalmas), akkor az minden, csak nem megfelelően felszerelt és előkészített:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!