Akik poénkodtok Szentkirályi állítólagos orrtúrásán, ugye nem sérelmezitek, ha valaki Ruff dadogásán élcelődik?

válasza:10. Nem tudhatod, honnan indult az, akiről beszélsz és mennyit dolgozott, javított rajta. Ne legyél undorító, kérdező, ez tényleg olyan, mintha fogyatékosságon szórakoznál. Mi, akik 60 fölötti IQ-val rendelkezünk, nem toleráljuk az ilyesmit, próbáld megérteni. Egy szint fölött ez ízléstelenségnek számít.
Mellesleg Pál apostol is dadogott, sőt, Mózes is, amit a Bibliából tudunk! Arról viszont, hogy túrták volna az orrukat és ették volna a fikát, nem tud a keresztény hagyomány. Utóbbi egy szimpla neveletlenség, bunkóság.

válasza:Szent Pált nem kellene suttyónak nevezni, de tudjuk, ti álkeresztény hamispróféták vagytok.
A suttyóság éppen az ellenkezője: beszédzavar miatt megbélyegezni valakit, és egy lapra tenni egy ilyen rendellenességet, amiről nem tehetnek azok, akiknek az életét ez sokszor megkeseríti, a fidióta tahó, böszme suttyósággal, takonyevéssel, orrtúrással.
Ez undorító!

válasza:

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__13..
3 kommentből 2
Esetleg tudod, melyiket írta Szent Pál?
Kapcsolódó kérdések:
Ma nincs ott Magyar Péter úgyhogy ma lehet fel fog.
Én szerintem Szentkirályi Alexandra de kíváncsi vagyok
Érthetetlen hogy miért választották újra Orbánt, aki egyrészt megbukott mint kormányfő és mint pártelnök, másrészt pedig öreg, téveszméi vannak, és gyakorlatilag egy szitokszó lett a neve egész Európában. A Fidesz a választás után hangsúlyozta, hogy megújulnak,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!