Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pócs János tényleg tud olvasni...

Pócs János tényleg tud olvasni vagy csak maga elé tette az áruló című bestsellert, mint az újabb performansza kellékét?

Figyelt kérdés
júl. 6. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:
júl. 6. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Én arra tippelek hogy tud.
júl. 6. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom annyira, mint a telefon nélküli telefontokon. Lehet, ez meg tiszta fehérlapos, betűk nélküli könyv. Hihike. 🤭🤷‍♂️
júl. 6. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a képeket nézegeti. :)
júl. 6. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem hülye, mint amilyennek hittem. Szerintem olvasni tud. Mi az, hogy. Nagyon is!
júl. 6. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet eldugott a könyvbe is egy telefontokot és azt nézegette
júl. 6. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő nem csak erre képes, kiválóan olvas füsjelekből, mert ő egy apacs indián chiroki földjéről. Dinnyék méretéből képes megállítani az életkort. Van egy régi chiroki mondás: ha a dinnye nagy lelassul az agy.
júl. 6. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

50+ napja kormányon a Tisza, mikor fogja a Máv frissíteni a meghamisított menetrendeket?

Kis kontextus, több mint 7 éve utazok a Budapest-Baranya InterCity-vel és sose ért be a vonat 2 óra 30 percnél hamarabb, ennek ellenére a Máv felületein ez a szakasz 2 óra 11 percként van feltűntetve és gyakorlatilag minden vonat alap hangon 20 percet késik. Biztos...

Kinek képzeli magát Áder?

Ezek után én még a havi 5 milliót is el venném túl sokat képzelnek magukról ezek a fidesz bérencek.

Áder János miért olyan balek, hogy bekapta a horgot?

Ezzel csak megalapozta az Áder körüli történelmi bűnök előtérbe kerülését, és kutakodást esetleges NER érintettségben. Maga alatt vágja a fát

De tényleg, Fideszesek! Vajon mire kapott közvetlenül a választások előtt még 7 milliárd forint közpénzt Áder János alapítványa a korábbi 18 milliárd mellé?

A kérdés tisztán és kétséget kizárva a Rendőrség kategóriába tartozik, de a kriptofideszesek a moderátorokkal minden rendőrségre tartozó kérdést megpróbálnak áttetetni més kategóriába. Ez nem változtat a büntetőjogi felelősségen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!