Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma estétől permeteznek minket...

Ma estétől permeteznek minket 1 hétig, Peti ezért hagyta el az országot 1 hétre? Érdemes lenne a pincében aludni?

Figyelt kérdés
[link]
júl. 6. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

@10 Pl. a H2O. Elég agresszív oldószer, többnyire mégsem szokott gondot okozni az élővilágnak.

Kérdező, persze hogy érdemes a pincében aludni, amíg ilyen hőség van. Én is azt teszem.

júl. 6. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

A nikotin az EU-ban 20 éve betiltott rovarirtószer.

Az emberek mégis önként és dalolva veszik és szívják tüdőre a 20 ezer slukkos Vape-ből.

Na? 😆

júl. 6. 16:29
 13/18 2*Sü ***** válasza:
65%

> Ma estétől permeteznek minket 1 hétig

Ma estétől IS… Mert ez nyaranta többször megtörténik. Lásd: [link]

> Érdemes lenne a pincében aludni?

Ha neked ott kényelmes és téged megnyugtat, akkor nyugodtan.

> Peti ezért hagyta el az országot 1 hétre?

Minek? Aludhatott volna a pincében… :-) Vagy szimplán csak becsukhatta volna az ablakot. A katasztrófavédelem meg nem figyelmeztetett, pláne nem az ablakok becsukására, hanem csak bejelentette a szúnyoggyérítés helyszíneit, időpontját. Lásd: [link] /297841/tovabbra-is-valtozekony-a-szunyogartalom

(Amennyire tudom régebben használtak olyan vegyszereket, amiknek lehetett némi egészségügyi kockázata, mondjuk ha egy kisgyerek módszeresen lenyalogatta a kerti játékokról. De azokat helyettesítették, mert azok a méhekre is pusztító hatással volt.)

júl. 6. 16:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Peti ezt a vegyszert egy az egyben vette át a Viktortól, mint sok mást is, pl. a zsíros bizniszeket.
júl. 6. 18:11
 15/18 A kérdező kommentje:

A kérdést a társasági életbe írtam, miért került a politikába?

Nem baj, eddig se érdekelt az 5G meg chemtrail és hasonlók, de azért furcsa, hogy miért kellene az ablakokat becsukni. Szaga nincs.

júl. 6. 18:53
 16/18 anonim ***** válasza:

"Be kell-e zárni az ablakot a gyérítés idején? Indokolt-e a fokozottabb elővigyázatosság a szúnyoggyérítéssel érintett területeken?

Nem jelent kockázatot a nyitott ablak, mivel azonban a készítmény zárt térben lassabban bomlik le, mint a szabadban, a permetszer leérkezéséig érdemes bezárni az ajtókat, ablakokat."

[link]

júl. 6. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
emberek alljatok mar le a panikkal. en lassan 40 eve itt elek Ausztraliaban es par eve nalunk is volt mezogazdasagi repulokrol saska irtas meg a tavak folyok kornyeken szunyogirtas. az ablakot azert TANACSOS becsukni NEM KOTELEZO MERT BUDOS A SZER. nekunk farmunk van 13 hold folddel es amikor a szomszed eppen permetezi az elvetett gabonat szoktak szolni pedig legalabb 1 km re van a permetezendo terulet hogy hanyadikan fog az illeto permetezni, mert akkor ne teregessunk ki ruhafelet es ha valaki asztmas akkor esetleg jobban fog reagalni az egyebkent is budos permetszerre. de ez nem veszelyes a szunyogirtas meg a ti javatokat szolgalja mert a szunyogok nagyon sok betegseget terjesztenek. ne bolonditsatok mar meg egeszen egymast;-)))))
júl. 7. 11:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Peti tényleg Isztambulba ment gúnyolni a török demokráciát.
júl. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nők, mit tennének ha 1 hétig nem lennének férfiak? Férfiak, mit tennének 1 hétig a nők nélkül?

En - nő - például most felkelnék, felöltöznék és elmennék sétálni. Nem kellene félnem, h megtámadnak a sötétben.

Beteg állományban vagyok egy hétig itthon kell lennem, már nem vagyok lázas, nem fáj semmim.Több lent?

Nincs pénz a telefonomon nagyon nagyon fontos lenne tetetni rá pénzt, de anyám azt mondta betegállományban akkor se mehetek ki a lakásból ha már jól vagyok. Mit csináljak? Valakit sürgősen el kell érnem telefonon!! Ő telefonját meg nem használhatom úgyhogy arról nem...

Hogyhogy lesz mégis egy hétig tartó Balázsék roadshow?

Tavaly ősszel elmondták rengetegszer, hogy az lesz az utolsó összefüggő egy hetes országjárásuk és ilyen formában nem mennek többet sehova, hanem majd csak egy egy napos kitelepülések lesznek. Már jó ideje nem követem őket. Most hallottam a rádióban, hogy mégis lesz...

Meddig marad meg a nyári barnaság körübelül?

Hány hétig? Mert nagyon szépen lebarnultam, és nem szeretnék kifakulni. Hogyan kerüljem el a kifakulást?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!