Tisza-Fidesz koala?
Figyelt kérdés
0% számonkérés, csak "útbaigazítás" zajlik, hogy legközelebb kevesebbet és ügyesebben lopjanakjúl. 6. 18:48
A kérdező szavazást indított:
esélyes
nem
7 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Akarod mondani Fidesz-MHM koala, de ezt is loptad.
2/10 A kérdező kommentje:
nem loptam semmit, fáj az igazság?
júl. 6. 18:55
3/10 anonim 

válasza:

válasza:A koala egy ausztáliai állat. Ha ennyit sem tudsz, akkor elöször olvass utána, kevesebb hülyeséget fogysz írni.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon el vagy tévedve!
"Az emberélet útjának felén
egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém."
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Inkább DK-Mi Hazánk kenguru.
Nem is, Momentum-MSZP kacsacsőrű emlős!
6/10 anonim 

válasza:

válasza:nem, mindenki tudja hogy az fidesz-mihazánk, már évek óta
7/10 Atis26 

válasza:

válasza:majd 2030-ban térjünk vissza a kérdésre, nem bő két hónap kormányzás után kell számonkérni az eredményeket.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem koala, 2.0. Egyszerű generációváltás, nem több.
9/10 anonim 

válasza:

válasza:8as igen. Ortbán adta tóthlacinak a stafétát..csak nem számolt azzal hogy náczilaczit meg a törpicsekeket jobban utálják mint őt.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:8as miért Lacink már leleplezte az összes végrehajtó maffiát ami a feladata vagy csak megsimizi az okos kis buksijukat hogy nyugii a főni fedez titeket majd én megvédelek. mert eddig semmi előrelépés nincs pedig akkora szája volt a fidesz náci tagozatának..
Kapcsolódó kérdések:
Orbán Viktor mit remél egy tüntetéstől?
Amikor ők voltak kormányon ők maguk semmibe vették az összes lezajlott tüntetést. Mégis mit vár, mire lesz az jó, hogy kivonulnak tüntetni? Miért gondolja, hogy őket nem lehet majd semmibe venni?
Más Fideszes is úgy emlékszik, hogy a Tiszára szavazott?
Olvastam, hogy van ez a győztes kompenzáció, győzteshez húzás. Az ember a gőzteshez akar tartozni. Ezért szavaztam egy évtizedik a Fideszre. Most úgy érzem mégis, hogy a Tiszára szavaztam mégis. Az ismerőseim szerint azt mondtam, hogy a Fideszre szavaztam és ezt us...
Ha Zsolti bácsi valójában nem is egy személy, hanem a “fidesz bántalmazó rendszere”, akkor a Tisza bántalmazó rendszerének mi a neve?
Természetesen ezek nem valós személyek nevei, csak random szimbólumok!
Ma leváltották Szöllősi Györgyöt, a Nemzeti Propaganda Sport főszerkesztőjét?
Ki lesz a következő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!