Mi értelme van, ennek az alig 20% jelenleg megmaradt fidesz elvakult utolsó hírmondóinak a vergődésének?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a Mandiner Hotel Lentulai című podcastjában azt mondta, hogy érez egy társadalmi igényt a pártja és a Fidesz szorosabb együttműködésére.Toroczkai szerint 0rbán egy történelmi személyiség, egy államférfi.:D
Most nem a jelenlegi bohózatra gondolok, ahogy a széteső fideszt alázzák sokan, amiért ellenzékinek csúfolják -mikor még mindig náluk van az ország vagyona- hanem arra, hogy itt kb 30 éve, szinte nem emlékszem olyan politikai fordulatra, amit a mindenkori kormány...
Én komolyan nem értem, hogy ez mire jó. Teljesen elhasználódik az ilyen kinyilatkoztatások súlya azáltal, hogy csak egy sajtótájékoztatón veszik elő ezeket a témákat. Lassan a fideszesek kiröhögik és Dobrev Klára szintjére jut, aki jópénzért sipákolt a parlamentben....
Én továbbra se látok konstruktív vitákat, minden komolyabb kérdést párton belül tisztáztak a képviselők a színfalak mögött, a pártok között ugyan az a komolyan vehetetlen adok kapok megy mint eddig (MP a szereplés kényszerével még rá is tesz egy lapáttal), a képviselők...
Vagy 500, esetleg 1000 emberrel nem sok az értelme?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!