Hazajöttél külföldről, mert nyert a Tisza?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy kint dolgoztál, de most hazatértél életvitelszerűen.júl. 7. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, hazajöttem.
Nem, maradtam külföldön.
egyéb
15 szavazat
2/28 anonim 

válasza:

válasza:Nekem olyan ismerősöm van (2 is) akik 5-10 éve kimentek, nem politikai okokból, legalábbis nem arra hivatkozva és a választás előtt gondolkoztak a hazakölrözésen, így viszont nem jönnek haza.
3/28 anonim 

válasza:

válasza:Örülök, hogy a Tisza nyer, de 4 év alatt itt már kialakítottam az életemet, úgyhogy nem megyek vissza Magyarországra.
4/28 A kérdező kommentje:
Ezeket miért kell lepontozni?
júl. 7. 16:42
9/28 anonim 

válasza:

válasza:Még nem, várunk egy évet hogy mi alakul, és ha ugyan ezt a tendenciát folytatja, akkor jövünk.
10/28 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagyok hajlandó eldobni a magyarságomat és idegenországban leélni az életem. Ha a legkeményebb diktatúra lenne itt, akkor is inkább előbb fognék fegyvert, minthogy lelépjek.
Kapcsolódó kérdések:
A fideszes alaptôrvény kommunista?
"A termôfôld nemzeti kôztulajdon" - Nacsa Lôrinc szerint. Mitôl lenne a kôznek bármi kôze 1 MAGÁNTULAJDONHOZ?
Tiszásként elleneztek valamit?
Én eddig a képviselők és a miniszterelnök mandátumának időbeli korlátozását, és a köztársasági elnök (akit én is alkalmatlannak tartok, és nem is szimpatikus) elmozdítására tett erőfeszítéseket (kit zavarna, vagy zavart volna?), ráadásul most, amikor ezeknél...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!