Mi lesz velünk az M1 nélkül?
Figyelt kérdés
Honnan fogjuk tudni, hogy épp kit kell gyűlni, és kitől kell rettegni? Ezért minden pénzünket megérte...júl. 8. 07:55
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Velem semmi, én eddig sem néztem.
Nagymamám nézi, őt érinti a téma.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Ne aggódj, lesz M1, csak ezután majd más mondja meg, hogy kit kell gyűlölnöd.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:@2 olyan jellegű gyűlölet mint volt biztosan nem lesz.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:3: de már van. Azt hittem, a választások után jobb lesz, de nem. Úgy látszik, örökre kampány időszakban leszünk.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:az elmúlt 10 évben nagyjából 4-5 alkalommal volt szerencsém belenézni a híradóba, és meghallgatni azt az észak korea szintű agymosást, amit rendre letoltak. örülök hogy vége.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Lesz M1, mint Tisza propaganda tér vissza, nyugodj meg...
7/8 A kérdező kommentje:
7-es remélhetőleg meg fogjuk tudni, hogy kit kell gyűlölni....
júl. 9. 06:29
8/8 A kérdező kommentje:
Igen is tudunk kell, hogy ha a Tisza nyer, kitör világháború, meg hogy gyűlnünk kell az ukránokat meg a melegeket és más embereket is. Ilyen fontos tudás nélkül? Hát mi lesz velünk? Egy meccset nem nézhettél végig, hogy Zelenszkij gyűlöletét meg a tankokat ne tolták volna a pofádba...
júl. 9. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Az EU-ból való kilépés/kiléptetés, az Orbán-terv sajnos szépen halad? Mi lesz velünk az EU tagság nélkül? Kis-Ukrajna leszünk?
Nekem semmi kedvem egy nincstelen ukránnak lenni :(Hamarosan menekülni kell az országból, most már komolyan?
Mi lenne velünk romák nélkül?
Mi lett volna, ha kedves honfitársaink nem indulnak el Indiából és nem érkeznek meg ide? Jobb lenne Magyarországon a helyzet vagy rosszabb?
Szerintetek mi lesz velünk arany- és valutatartalékok nélkül? Jól megleszünk?
Ugye az MNB nemsokára megnyeri a jackpotot az új góréval...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!