Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Csak nekem tűnt fel, hogy újabban fideszesek lepték el a gyakorit és a redditet is?

Figyelt kérdés
júl. 8. 09:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Igen, feltűnt.

Gondolom, a Digitális Harcosok Klubja megmaradt kis önkéntesei probalnak a példátlan vereség után izmoskodni.

júl. 8. 09:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak trollok. Fidesz kormány alatt a tiszás kérdésekkel lehetett trollkodni, most meg értelemszerűen fordítva van.
júl. 8. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
A gyakorit nem lepték el, ugyanaz az 1 másfél pipás, és 2 kétpipás írogat.
júl. 8. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
A leépülő Fideszben a saját bevallásuk szerint is többezer propagandista lett kirúgva. A munkanélküli bukott nyaloncok most épp itt élik ki a frusztrációjukat.
júl. 8. 09:52
 15/17 igazadvan ***** válasza:
55%
Nem, én úgy veszem észre csak a keményvonalas bolond fideszesek maradtak, mint például az első két válaszoló, viszont felerősödtek a Mi hazánkos hangok.
júl. 8. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
Örülhetsz, kérdező, hiszen elkezdték büntetni a kormány kritizálását, így hamarosan csak tiszások írogathatnak majd a neten.
júl. 8. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
16-os ki bünteti ugyan, a degenerált komcsi Szakács Pistikét meg Bede Zsófikát ne számítsd már ide
júl. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek a megafonos ès egyéb fizetett fideszesek fent vannak gyakorikérdéseken is?

Elképzelhetõ, hogy a fidesz azért fizet embereknek, hogy a gyakorikérdéseken kommenteljenek? Illetve szavazzanak? Csak mert azok után, hogy Orbán új profilkèpét 70ezren likeoltàk facebookon (ès egy ismerõsöm sincs a likeolòk között) simàn kinézem h itt is vannak fizetett fideszes kommentelõk.

Miért indulnak be a fideszesek, amikor itt a Gyakori Kérdéseken valaki dr. Orbán Viktor Mihály nyelvöltögetéséről ír ki egy kérdést?

Például ebben a videóban is állandóan a nyelvét öltögeti: De akárhány kérdés születik erről, a fideszesek idegesek lesznek, és érdemi válasz helyett elkezdenek személyeskedni, vagy terelni, hogy "- De a Gyurcsány is...!", meg "- De a Biden is...!"....

Kiábrándult FIDESZesek! Mekkora jelentősége volt a Fideszből való kiábrándulásotokban a Gyakori Kérdések Politika kategóriájának, az ott olvasott vitáknak, érveknek?

A kérdés most azokhoz szól, akik 2010-ben még elkötelezett Fideszesek voltak, VAGY 2010 után váltak elkötelezett Fideszesekké, DE azóta már kiábrándultak a pártból. A kiábrándultságot arra is értem, ha valaki a "legkisebb rossz" jegyében továbbra is a Fideszre szavaz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!