Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet önkénteskedni a rendőrsé...

Lehet önkénteskedni a rendőrségen?

Figyelt kérdés
Mint kiderült a fidesz ősszel felkelést fog végrehajtani. Lehet valamilyen formában segíteni a rendőrségnek? Bármiben: logisztika, kávé hordás bármi, amivel segíteni lehet majd nekik. Erről mit tudtok.
júl. 8. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem isszák forrón a kávét.
júl. 8. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is segítenék.
júl. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Az az ember, aki nem, vagy csak nagy ritkán jár politikai rendezvényekre, nem politikai aktivista, nem önkénteskedik, csak 4 évente behúzza a...

Az az ember lusta, apolitikus, lenézendő? Attól polgár valaki, hogy folyamatosan politizál és közügyekkel foglalkozik?

A DPK-kban, és a harcosok klubjában is vannak őrszolgálatok?

Mint a honvédségnél, rendőrségnél? A harcosok klubja tagjai szoktak járőrözni,mint a rendőrök? A hk tagok miért nem önkénteskedtek a nagy hóhelyzetben? Pedig a hk tagok elvileg edzettek...

Akik az ukrán menekültek fogadásában önkénteskednek, azok mind ellenzékiek, de legalább is biztos nem fideszesek?

Mert a nagyon dúvad fideszesektől mást sem hallani, csak hogy az ukránokat szidják, meg hogy a szemét magyargyűlölő ukrajna miért nem adja harc nélkül az oroszok kezére az országukat, akik csak a nyugati csúnya cia-val kollaboráló nácikoktól akarja megtisztítani...

Hadiferkó miért nem önkénteskedik és indul az orosz frontra ?

dumálni lehet de most a cselekvés ideje jött el , lets go ferko . ukránok várnak minden önkéntest/golyófogót

Aki önkénteskent megy kórházba dolgozni válság miatt annak biztosítanak szállás és ételt?

Már regisztráltam az Okfő-n mert van eü végzettségem. Csak azt nem tudom hogy akkor adnak nekem ingyen szállást meg ételt amíg dolgozok nekik? Mert pénzt ugye nem adnak azért önkéntes.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!