Lehet önkénteskedni a rendőrségen?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az az ember lusta, apolitikus, lenézendő? Attól polgár valaki, hogy folyamatosan politizál és közügyekkel foglalkozik?
Mint a honvédségnél, rendőrségnél? A harcosok klubja tagjai szoktak járőrözni,mint a rendőrök? A hk tagok miért nem önkénteskedtek a nagy hóhelyzetben? Pedig a hk tagok elvileg edzettek...
Mert a nagyon dúvad fideszesektől mást sem hallani, csak hogy az ukránokat szidják, meg hogy a szemét magyargyűlölő ukrajna miért nem adja harc nélkül az oroszok kezére az országukat, akik csak a nyugati csúnya cia-val kollaboráló nácikoktól akarja megtisztítani...
dumálni lehet de most a cselekvés ideje jött el , lets go ferko . ukránok várnak minden önkéntest/golyófogót
Már regisztráltam az Okfő-n mert van eü végzettségem. Csak azt nem tudom hogy akkor adnak nekem ingyen szállást meg ételt amíg dolgozok nekik? Mert pénzt ugye nem adnak azért önkéntes.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!