Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyire haladunk...

Szerintetek mennyire haladunk a tisza önkény felé amit most ellenzékről megfogalmaznak kritikaként (egy kritikus tiszás)?

Figyelt kérdés
júl. 8. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
10es jó gyáva lehet, én rendszeresen beszélek nővéremmel, barátnőmmel is akik ott dolgoznak, sőt, pár régebbi munkatársammal is, ugyan úgy mondanak mindent. Persze olyanokat amiket nem lehet azt nem, megtanulták a fidesz alatt hogy nem szabad, mert durván szankcionálták. Engem azért rúgtak ki 2 éve, mert küldtem messengeren egy képet az asztalomról, amin látszott pár papír csücske, hogy jelezzem barátnőmnek nem tudok írogatni mert meló van, két nap múlva behívtak raportra hogy én érzékeny infókat szivárogtatok ki... ismétlem, csak a papírok széle látszott...
júl. 9. 05:56
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
#11 És teljesen jogosan tették, ez tényleg tilos, függetlenül attól, hogy ki van kormányon.
júl. 9. 07:54
 13/13 anonim ***** válasza:

#10!

Nem gyáva, hanem látja, mi történik másokkal.

júl. 9. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egyre több a kritikus hozzászólás a tiszás posztok alatt?

Feltűnő, hogyha megnézem a Tisza szigetek vagy a tiszás képviselők megosztásait(sokszor szórol-szóra ugyanazt osztják meg) először már kritikus hozzászólásokat látok, akkor is ha legnèpszerűbb hozzászólásokra kattintok rá. Persze vannak a kormányt dicsérő hozzászólások...

Zárug Péter Farkas, az ismert politikai elemző hogy lett hithű fideszesből Orbán egyik nagy kritikusa?

Most Török gábor kollégájával írtak egy könyvet, és itt úgy mutatták be őket, mint akik közismerten nem vádolhatók Fidesz-elfogultsággal. A kérdésben megnevezett politológus egyébként korábban MIÉP-szimpatizáns volt, majd áttért Orbánékhoz, újabban meg őket bírálja. Mi történhetett?

Mit szóltok ahhoz , hogy Huth Gergely életében először kritikus Orbán Viktorral?

Orbán Vadhajtások ajánlására gondolok. Huthnak nem tetszett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!