Rokkantsági járadék?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Konkrétan csak a nyugdíjasok kaptak/kapnak valamit egyelőre.És akkor még a fideszt revolverezték a nyuggerezéssel hogy meg akarja őket venni.Kicsit mondjuk nyitni kellett volna azok felé is az emeléssel akik nem nyuggerek de bőven kimerítik a nehéz helyzetben...
Vajon rokkant ellátásra is vonatkozik vagy csak rehab járadékra.
Párom rokkant járadékot kap és saját nevén emelt családit mivel születése óta mozgássérült.
Ápolási díjnál megértem megy a harc tisztességesen emeljék meg azt, viszont a Rokkantsági járadék és a Fogyatékossági támogatás 50.000 Ft-ra lévő emelésének elérésében senki nem emeli fel a hangját. Pedig jó lenne ha külön-külön 50.000 Ft lenne a Rokkantsági...
Az a helyzet, hogy én mostanra kezdem megérteni, hogy a jelen helyzetben csak ebben látok megoldást. Kezdem is az elején, amiért ehhez folyamodnék. Az a helyzet, hogy amikor 16 éves voltam és lezuhantam airsoftozás közben 5 méter magasról. (Első...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!