Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rokkantsági járadék?

Rokkantsági járadék?

Figyelt kérdés
Az beletartozik a nyugdijemelésbe? A nyugdijfolyositó utalja. Kb 32 ezer ember kapja, de sehol nem látom, hogy azt is emelné a Tisza. Vagy lehetséges, hogy ők is szarba hagyják ezeket az embereket?
júl. 8. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, benne van a nyugdíj kalkulátorban.

[link]

júl. 8. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a nyugdíjat emelik, akkor emelkedik minden, ami nyugdíjszerű és nyugdíj alapján van számolni, és kb ugyanúgy működik, mint a nyugdíj. A rokkantsági is, az özvegyi és az árvasági is. Ha emelkedik a nyugdíj, akkor nekem pl emelkedik az árvaságim, ha van tizenharmadik havi nyugdíj, akkor nekem is jön a tizenharmadikhavi. Anyám rokkantságija szintén.
júl. 9. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Mikor emelik a többi juttatást?(rokkantsági járadék,ápolási,fogytám,családi pótlék)

Konkrétan csak a nyugdíjasok kaptak/kapnak valamit egyelőre.És akkor még a fideszt revolverezték a nyuggerezéssel hogy meg akarja őket venni.Kicsit mondjuk nyitni kellett volna azok felé is az emeléssel akik nem nyuggerek de bőven kimerítik a nehéz helyzetben...

Mi lesz ebből a rokkantsági perbol?

Vajon rokkant ellátásra is vonatkozik vagy csak rehab járadékra.

Rokkant járadékra jár vissza adó?

Párom rokkant járadékot kap és saját nevén emelt családit mivel születése óta mozgássérült.

Miért nem emelik fel a hangjukat a tüntetők a Rokkantsági járadék, valamit a Fogyatékossági támogatás tisztességes emelésének eléréséről?

Ápolási díjnál megértem megy a harc tisztességesen emeljék meg azt, viszont a Rokkantsági járadék és a Fogyatékossági támogatás 50.000 Ft-ra lévő emelésének elérésében senki nem emeli fel a hangját. Pedig jó lenne ha külön-külön 50.000 Ft lenne a Rokkantsági...

Ebben az esetben jár rehabilitációs vagy pedig rokkantsági járadék? (Bővebben lent. )

Az a helyzet, hogy én mostanra kezdem megérteni, hogy a jelen helyzetben csak ebben látok megoldást. Kezdem is az elején, amiért ehhez folyamodnék. Az a helyzet, hogy amikor 16 éves voltam és lezuhantam airsoftozás közben 5 méter magasról. (Első...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!